Cum îl surprinde Paula Iorga pe partenerul de viață, de Dragobete. Cele mai spumoase declarații!

#Exclusiv Click!

Paula Iorga (56 de ani) este mai îndrăgostită ca niciodată, de noul partener de viață, Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton. Blondina ne-a mărturisit că de Dragobete s-a gândit să îi pregătească bărbatului cu care se iubește de câteva luni o cină romantică.

Pe 24 februarie, îndrăgostiții serbează iubirea și fericirea în cuplu sau din familie. Printre aceștia se numără și fosta soție a regretatului rocker Leo Iorga, care a ales să își refacă viața personală, la trei ani distanță de la moartea artistului. Actualul partener de viață al blondinei, Aurel Dincă, o adoră pe Paula și pe cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Leo Iorga: Edi și Paul.

Contactată de Click!, Paula Iorga ne-a dezvăluit cât de fericită este alături de bărbatul din viața sa cu care a fost și la un preot pentru a primi binecuvântarea.

„De Dragobete nu fac nimic special. O să pregătesc doar o cină romantică, într-un cadru romantic și cam atât! Depinde cum este vremea, vorba aia! Momentan nu am pregătit nimic, mai sunt câteva zile. Sunt supărată cu mâna mea care o am în ghips și acum. Medicii mi-au zis că trebuie să mai stau încă două săptămâni cu ghipsul pentru că nu este consolidarea făcută.

Șase săptămâni, asta este...sunt inaptă, nu pot să fac nimic. De opt martie sper să fiu mult mai bine, să îmi revin. Însă, chiar dacă îmi scot ghipsul o să mai urmeze o perioadă mai dificilă și anume recuperarea”, a declarat Paula Iorga pentru Click!, în urmă cu doar câteva zile. 

Paula Iorga, relație serioasă

Fosta soție a lui Leo Iorga locuiește în prezent, în vila sa din Eforie Nord, alături de actualul partener cu care se înțelege de minune. Chiar dacă este o armonie perfectă în casa lor se pare că atât Paula cât și Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton, nu se gândesc la căsătorie.

„Nu cred că este cazul la noi doi să vorbim despre nuntă. Avem și o vârstă...nu mai suntem tineri. Ne este bine așa cum suntem. Lucrurile toate se fac la timpul lor. Suntem împreună și acum, normal, totul merge bine între noi doi, ne este bine.

Locuiesc împreună cu soțul meu și ne este bine așa cum suntem. Ne ajutăm reciproc unul pe celălalt. Sărbătorile, noaptea de Revelion am petrecut-o împreună, în Eforie, a fost liniște, a fost frumos, a fost pace. Copiii îl cunosc, se înțeleg bine, totul a intrat în normal, nu avem probleme”, ne spunea Paula Iorga, pentru Click!.

Click! spune

Paula Iorga a fost căsătorită mai bine de 30 de ani cu regretatul Leo Iorga. Cei doi își jurau credință veșnică în anul 1989, iar din iubirea lor luau naștere doi băieți frumoși, Paul și Edi.

Regretatul rocker a fost răpus de boală așa că dispariția lui a lăsat în urmă multă durere pentru familie dar și pentru fanii care i-au iubit piesele.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net