Dăm verdictul! Se îmbracă bine, sau nu prea, vedetele autohotone?

Ultima actualizare:

Cu toții ne dorim să fim admirați, plăcuți de ceilalți, dar mai ales în pas cu modă și facem tot ce ne este în putință să nu dăm greș. Însă, oameni suntem și mai greșim, așa că nu putem de fiecare dată să fim pe placul celorlalți.

Raluca Găină și Florin Burescu
Raluca Găină și Florin Burescu

Așa se întâmplă și cu vedetele noastre, pe care le admirăm atât de mult, mai dau și ele greș, din când în când, oricât de mult s-ar strădui. Puteți urmări emisiunea integral AICI. 

Și pentru că reporterii Click! sunt peste tot, dar mai ales la evenimentele mondene, vă prezentăm un colaj de poze cu vedetele din România și ținutele pe care le-au ales, pentru diferitele ocazii la care au participat. Fiindcă dorim să venim doar cu păreri avizate, Florin Burescu, designerul preferat al vedetelor, ne spune clar! Sunt, sau nu stilate celebritățile din România!

Cristi Brancu și Oana Turcu

«Îmi place rochia și îmi plac sandalele. Vara putem rochii albe, deci se încadrează. Plicul, în schimb, nu-mi place deloc.»

Citește și: Verdict Florin Burescu: ținutele vedetelor la control: prost sau bine îmbrăcate?

Cleoptra Stratan

«Ei îi este cam greu să poarte rochii elegante. Pare stânjenită și nu-mi place nici încălțămintea. Nici ochelarii nu-i vin bine pentru ținuta aleasă, pare prea business în zona capului.»

Ilinca Obădescu

«Îmi place culoarea, iar atunci când alegi o rochie atât de scurtă, este important să păstrezi decența. Îmi place ținuta!»

Ilinca Vandici

«A ales o rochie cu paiete și pene, deci ceva încărcat, dar nu este rău. Îmi place!»

Raluca Bădulescu

«Îmi place de ea pentru că este nonconformistă, însă nu recomand să o copiați. Ea reușește să dea un întreg plăcut.»

Viviana Sposub

«Ea este colorată, dar am impresia că este un pic obosită, plictisită, chiar dacă este jovială. Din punct de vedere stilistic, faptul că apare la mai multe evenimente mondene, cred că i-au dat garderoba peste cap. Rochia nu-mi place, nici culoarea, nu-i stă bine. Ea este corect accesorizată, dar rochia nu este potrivită.»

Denise Rifai

«Denise este frumoasă, dar la unele evenimente se îmbătrânește. Nu-mi place ținuta și nici culorile. Nu o avantajează. Nu-mi place partea de sus și pare că nu este potrivită.»

Loredana Groza

«Ea își permite să poarte orice. Mă surprinde cât de cuminte este îmbrăcată aici. Îmi place rochia și apreciez faptul că s-a aranjat potrivit ținutei.»

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

«Nu este ținuta corectă, dar ea este frumoasă. Ea a slăbit și nu înțeleg de ce poartă astfel de ținute care nu o avantajează. Este greșit total stilistic.»

Ana Baniciu

«Este ok ținuta, cromatic este bine. Nu este greșit și o și avantajează.»

Florin Burescu este un cunoscut designer vestimentar cu peste 30 de prezentări de modă în Europa, în țări precum Franța, Italia, Germania, Spania, Bruxeles.

Chiar dacă designerul a colaborat cu majoritatea celebrităților autohtone, nu ezită deloc în a-si spune părerea sinceră despre alegerile făcute de acestea.

Citește și: Verdict Florin Burescu: ținutele vedetelor la control: prost sau bine îmbrăcate?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net