Verdict Florin Burescu: ținutele vedetelor la control: prost sau bine îmbrăcate?

Ultima actualizare:

O nouă petrecere mondenă a avut loc, iar vedetele noastre s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. Reporterii Click! au fost prezenți la datorie, alături de Florin Burescu, designerul preferat al divelor autohtone. Așadar, ne-am lămurit și noi dacă alegerile făcute au fost potrivite și în ton cu tematica evenimentului - tânăr și neliniștit.

Florin Burescu dă verdictul în modă, la Click!

Unica Urban Party a strâns multe vedete atent aranjate, ce au atras toate privirile asupra lor din momentul în care au intrat în locație. Explozie de culori, rochii spectaculoase, accesorii strălucitoare, pantofi înalți și coafuri interesante, cam asta am văzut la petrecere. Florin Burescu ne lămurește dacă au fost alegerile potrivite sau nu!

Andreea Bănică, scapă de pantofi

„Din punctul meu de vedere, Andreea Bănică a fost una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete. Nu mi-au plăcut în mod special încălțările, nu sunt potrivite pentru nimeni, nici dacă ești înalt, nici dacă ești scund, dar a arătat foarte bine și a respectat tematica.”

Oana Roman, bine îmbrăcată, dar nu prea!

„Dacă alegi să folosești o nuanță puternică pentru lacul de unghii, încearcă să nu uiți acest aspect și să ții cont de culoare unghiilor atunci când alegi hainele. Nu mi-a plăcut ținuta ei, nu a ținut cont de tematică și s-a maturizat foarte tare purtând această ținută. Nu-mi place rochie, nici sandalele.”.

Giulia Nahmany, alegere neinspirată!

„O rochie inspirată din celebra rochie a lui Marilyn Monroe. Nu o avantajează foarte mult, iar eu nu i-aș recomanda foarte mult volum. Nu-mi place geanta, însă culoarea rochiei o avantajează.”

Ilinca Obădescu, apariție impecabilă!

„A avut un top foarte frumos, îmi plac și jeanșii, este bine conturată întreaga ținută'', ne-a declarat el.

Ilinca Obădescu
Ilinca Obădescu

Majda Aboulumosha, renunță la top! Sau la ceva!

„Majda a ales un top care te duce cu gândul la ‘’nostalgia’’. Ea este extraordinar de frumoasp, dar nu pot să spun că sunt fan al acestei ținute. Eu aș fi mers pe o pereche de pantaloni pană, e discrepanță între partea de sus și jos.”

Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha

Bogan Vlădău și Gina Chirilă, un cuplu frumos!

„Nu pot să spun că au cea mai bună ținută. La ea cred că ar fi bine să renunțăm la geantă și pantofi, dar blugii îmi plac. La el cred că as fi mers pe o încălțăminte albă sau deschisă la culoare.''

Bogan Vlădău și Gina Chirilă
Bogan Vlădău și Gina Chirilă

Natalia Mateuț nu dă bine în combinația asta!

Nu sunt fanul acestei combinații. Văd două nuanțe de alb, dar topul îmi place. Nu-mi place plicul, dar sandalele sunt ok.”

Natalia Mateuț
Natalia Mateuț

Alexandra Ungureanu, Bravo, ai stil!

„Are un stil al ei, este foarte greu să o scoți din zona ei de confort, dar e ok''.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu

Jojo, schimbă culoarea la păr!

Jojo a fost pata de culoare. Arată foarte bine, dar atunci când alegi nuanțe neon trebuie să ai grijă la nuanța părului. Mi se pare că ținuta îi face o talie mare și a dezavantajează. Nu-mi place geanta albă, iar în momentul în care alegi o nuanță de păr trebuie să ai grijă ce culori alegi la haine.''

Jojo
Jojo

Bella Santiago, nu ne place încălțămintea!

Pe Bella am văzut-o ca o balerină. Rochia este frumoasă, dar sandaua nu-mi place, aș fi mers pe altceva, dar de la genunchi în sus, îmi place.”.

Bella Santiago
Bella Santiago

Florin este designer vestimentar cu peste 30 de prezentări de modă în Europa, în țări precum Franța, Italia, Germania, Spania, Bruxel.

Creatrul de modă activează de 10 ani în domeniu și a îmbrăcat majoritatea vedetelor din țara. Cu Loredana Groza și Maria Constantin a avut cele mai lungi colaborări.

Citește și: Cel mai scump accesoriu purtat de Kate Middleton. Un om normal trebuie să muncească 2.000 de ani să şi-l poată permite

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net