De ce au rămas fetele de la Sweet Kiss nemăritate? Nicoleta trăiește în concubinaj, de 18 ani!

Trupa Sweet Kiss rupea topurile în anul 2000! cu piese precum, „Alin, Alin” sau “Floare albă, floare neagră”. Acum trupa s-a reunit după 20 de ani și cântă pe la festivaluri pentru nostalgicii stilului retro. Cele două fete, Nicoleta și Irina, sunt încă nemăritate, deși nu mai sunt de mult tinerele. Am aflat și motivul!

Sweet Kiss a revenit pe scenă după 20 de ani Sursa: Facebook
Sweet Kiss a revenit pe scenă după 20 de ani Sursa: Facebook

Trupa Sweet Kiss s-a înființat în 1997, iar în 1998 făceau ravagii în topuri cu piesele “Alin, Alin” și “Floare albă, floare neagră”. Irina, Nicoleta și Laurențiu au decis să se despartă în 2001, însă nu pentru că s-ar fi certat. Cei trei au rămas prieteni, chiar dacă fiecare a luat-o pe un alt drum. Irina și Nicoleta au continuat, însă, să cânte pe cont propriu.

Nicoleta: “Toată averea să rămână la nevastă!”

Până să se reunească trupa, roşcata Nicoleta Aneni a cântat sub numele de scenă Annely Cole și a scos cinci single-uri. A devenit şi mămică între timp. Are o relație cu tatăl copilului de 18 ani, însă roșcata nu se lasă dusă la altar în ruptul capului!

Eu am un băiat de 14 ani, nu sunt căsătorită, dar am partener de 18 ani! Suntem ok, încă rezistă! Am și vreo trei inele, dar încă nu! Nu sunt eu adepta căsătoriei. Vreau să-l țin cald!

Noi suntem ca-n prima zi, noi rar ne certăm. Contează cel mai mult să fii om, să te înțelegi, să te iubești și să te respecți. Nu o bucățică de hârtie. Și, bineînțeles, toată averea să rămână la nevastă!”, a dezvăluit Nicoleta, pentru Click!

Irina Pavlenco face nuntă cu Valentin, tatăl copilului Ralucăi Podea Sursa: Facebook
Irina Pavlenco face nuntă cu Valentin, tatăl copilului Ralucăi Podea Sursa: Facebook

Irina face nuntă cu tatăl copilului Ralucăi Podea !

Colega ei, Irina Pavlenco, a lansat şi ea câteva piese şi a compus pentru alţi colegi de breaslă.

Irina Pavlenco trăiește și ea o frumoasă poveste de dragoste cu tatăl copilului Ralucăi Podea, Gabriel Valentin. Cei doi au vrut să se căsătorească, însă pandemia le-a cam stricat planurile.

A fost în perioada cu pandemia, dar după ce panificasem să facem nunta, după cum știi mi s-a imbolnăvit mama și nu mi-a mai ars. Nu a mai fost cazul, Așa că, nu știu, vedem, poate la anul!”, ne-a declarat Irina.

În urmă cu trei ani, cele două fete au cântat, din nou, sub titulatura Sweet Kiss, reînviind hiturile de altădată. După ce au dus, o vreme, muncă de lămurire, cu colegul lor, au reușit să-l convingă și pe Laurențiu să li se alăture. Așa că trupa e, din nou, pe val!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net