De ce nu-și mai dorește Connect-R copii? „Nu mă văd așa…”

#Exclusiv Click!

Connect-R, pe numele său real Ștefan Mihalache, este cunoscut în România pentru stilul său muzical care combină rap-ul, hip-hop-ul și influențele pop. Joi, pe 23 mai, la Romexpo, îl vom vedea diferit, așa cum poate nu l-am mai văzut până acum.


Mai sunt doar câteva zile până la bătălia muzicală dintre Connect-R și Șuie Paparude, ce se va da la Red Bull SoundClash. Cântărețul a acordat un interviu, pentru Click! 

Click!: Connect-R și Șuie Paparude, rap versus muzică electronică. Cum te pregătești de bătălia cu colegii de la Șuie? Practic, aveți stiluri total diferite…

Connect-R: Ne pregătim din plin să reorchestrăm piesele! Ei, fiind o trupă, beneficiază de niște amplificări ale sunetului, dar și noi ne pregătim destul de puternic. O să fie bine.

Click!: Cine anume va fi as-ul din mâneca ta, invitatul surpriză? Ne poți da câteva indicii?

Connect-R: E un artist care a scris istorie. Are o tehnică vocală impresionantă, e un dansator extraordinar și un compozitor foarte bun.

Click!: Ce surprize ne pregătește Connect-R pentru vara aceasta? Pe 9 iunie, vei susține concertul Ziua lui Ștefan, un concert cu tradiție deja la Arenele Romane. Vor fi acolo toți colegii, prietenii și colaboratorii tăi.

Connect-R: Da, pe 9 iunie, așa cum am obișnuit publicul de 5 ani încoace, îmi voi face ziua la Arenele Romane. Voi avea 9 invitați extraordinari, aranjamente... Lucrăm din ianuarie la show-ul ăsta și n-ai cum să lipsești.

Click!: Unde ai petrecut Paștele și ce semnificație are pentru tine această sfântă sărbătoare?

Connect-R: Paștele l-am petrecut împreună cu familia, cu ai mei, bineînțeles, cu Maya. Pentru mine, Paștele înseamnă exact ce scrie și-n Scriptură și anume ieșirea de sub blestemul legii și intrarea sub har. Nașterea omului din nou. Motiv să sărbătorim omul care a reușit să se îndumnezeiască, Iisus Hristos.

“Momentul crucial când s-a produs schimbarea a fost când s-a născut Maya”

Click!: Ai declarat chiar tu că la 41 de ani ai devenit un alt om. Care a fost momentul crucial din viața în care s-a produs schimbarea?

Connect-R: Momentul crucial când s-a produs schimbarea a fost când s-a născut Maya, fetița mea. Mi-a arătat că trăiam într-o iluzie și mi-a dat un început de viață nouă. Lucru care ține și de etimologia numelui ei. Maya, în hindusă înseamnă iluzie, iar în cultura rusă înseamnă început de viață nouă, început de primăvară.

Click!: Cum te vezi peste 10 ani? Îți mai dorești copii?

Connect-R: Nu mă văd la modul ăsta. În 10 ani ar trebui să am liniște mai multă, pace interioară mai multă. Despre asta este vorba. Să mă bucur de tot ce-am adunat până acum. Bunăstare și familie.

Cine este Connect-R?

Connect-R este un artist complet, se reinventează încontinuu, compune, produce și este un veteran al muzicii românești, trecând de-a lungul timpului cu ușurință de la hip hop, la R&B, dance, pop, reggae și trap. În 1997, el a făcut primul pas într-un studio și a înregistrat piesa sa de debut, „Observ” alături de trupa lui de-atunci, Giganții. Doi ani mai târziu, „Operație Pe Suflet Deschis” a avut parte de un succes fulminant și s-a clasat pe locul 2 în topul 50 al Radio Contact. 

Participarea, alături de Anda Adam, la Selecția Națională pentru Eurovision din 2010 cu piesa „Surrender” și înființarea casei de producție Rappin' On Production au reprezentat momente semnificative în evoluția carierei sale. 

A continuat să cucerească inimi cu super-hituri precum „Ring the Alarm” și „Take it Slow” în 2011, iar în 2012, „Vara nu dorm” a devenit un adevărat fenomen muzical. Șapte ani mai târziu, piesele „Înapoi la zero”, „Am sosul ăla”, „Cântăreți de karaoke”, împreună cu colaborarea sa din vara lui 2021 cu Smiley pentru piesa „Rita” au cucerit topurile. A urmat „Lasă-mă Să Te…”, alături de Raluka, care s-a bucurat de un succes răsunător, fiind numărul 1 în toate topurile muzicale. În același an, a mai lansat „Băieți Deștepți”, alături de Johny Romano, melodie de pe coloana sonoră a filmului cu același nume, dar și „Vise la plic”. 

Connect-R s-a căsătorit cu Misha ( alias Mihalache Marina Mihaela) în anul 2014, iar înainte de marele eveniment, artista a adus pe lume o fetiță. Misha a născut-o pe Maya pe 26 ianuarie 2014, iar în septembrie, același an, cei doi artiști și-au unit destinele. După aproape trei ani de mariaj, Misha și Connect-R au divorțat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Deak Szilard
Laura Cosoi s-a întâlnit cu mai multe prietene aseară, la petrecerea Viva, acolo unde a luat și un premiu pentru întreaga carieră
ana barnoschi colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net