Connect-R pregătește un super show! O să fie nebunie de „Ziua lui Ștefan” pe 9 iunie 2024, la Arenele Romane

Ultima actualizare:

Așa cum și-a obișnuit fanii, Connect-R își serbează și anul acesta ziua la Arenele Romane.

Pe 9 iunie 2024, va fi mare petrecere de "Ziua lui Ștefan"! Un eveniment unic care crește de la an la an pentru că organizatorii știu că lucrează cu un artist valoros și extrem de apreciat. Fără doar și poate, Connect-R este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi și extrem de ocupat și solicitat. În paralel cu participarea sa în cadrul celui mai tare show de transformări, "Te cunosc de undeva", Connect-R are agenda de concerte foarte încărcată. Dar asta nu îl împiedică să pregătească un show efervescent la Arenele Romane, chiar de ziua lui, pe 9 iunie, atunci când va împlini  frumoasa vârstă de 42 de ani.

"Așa cum v-am obișnuit de ziua mea, 9 iunie, se tine, da? Vă invit la un super show alături de familia mea muzicală și bineînețeles, mulți colegi! Dacă țineți minte, în 2019, invitatul supriză a fost Florin Salam, anul trecut a fost Narcis de la Bărbulești iar anul  ăsta va fi... Dacă v-ați dat seama, lăsați-mi un comentariu, dacă nu, vă aștept pe 9 iunie, la Arenele Romane!", a spus, entuziasmat, Connect-R.

Și anul acesta show-ul de ziua lui Connect-R se anunță a fi mai mult decât incendiar!

"Este a cincea ediție și al cincilea an în care se organizează "Ziua lui Ștefan"! Așa cum v-am obișnuit, pe data de 9 iunie, și anul acesta se va întâmpla acest eveniment la Arenele Romane, unde ne așteptăm să fim cel puțin la fel de mulți ca și anul trecut, adică cel puțin 4500 de persoane, să avem o seară de neuitat! Anul trecut  "Ziua lui Ștefan" a fost un real succes. Ne-a ajutat foarte mult vremea, sperăm că și anul acesta vremea să fie alături de noi! "Ziua lui Ștefan" 2023 a fost un super show, cu mulți invitați și anul acesta vor fi foarte mulți invitați. Așa cum i-am obișnuit pe cei care vin la "Ziua lui Ștefan" nu vom dezvălui invitații! Cred că îi vom surprinde și de data această pe cei care ne vor fi alături cu toate momentele unice care se vor desfășura pe scenă! Pot să spun doar că vor fi și invitați care se vor repeta dar și invitați noi, momente unice, speciale, piese orchestrate unic pentru 2024, la Arenele Romane! O să fie un spectacol incendiar!", mărturisește Marius Chină, managerul și impresarul lui Connect-R!

"Din punctul meu de vedere, Connect-R a fost, este și cred că va rămâne cel mai versatil artist pe care îl are România în momentul acesta, unul dintre cei mai valoroși artiști pe care i-a avut România de-a lungul timpului!", a ținut să precizeze Marius Chină de la Hood Famous și MusicLover despre Connect-R.

Cât costă biletele la "Ziua lui Ștefan" de pe 9 iunie!

Pentru "Ziua lui Ștefan" 2024 care va avea loc pe 9 Iunie la Arenele Romane bilete s-au pus deja în vânzare de la sfârșitul anului trecut. Prețul variază deocamdată între 70 și 180 de lei, iar acestea se pot procura de pe iabilet.ro.

"În momentul de față, prețul  biletelor pentru "Ziua lui Ștefan" este de la 70 de lei până la 180 de lei. Suntem într-o perioadă de early bird până pe data de 10 martie când prețurile vor suferi modificări și vor crește",  ne-a mai informat Marius Chină, managerul lui Connect-R.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net