Misha și Maya lansează prima piesă împreună, „E Crăciun”! Mama și fiica, îmbrăcate în aceeași rochie, după ani și ani: „Am purtat-o la Mamaia Copiilor!"

Misha și Maya, fetița de 9 ani a lui Connect-R, bifează un debut muzical, lansând astfel una dintre cele mai frumoase piese de Crăciun care se intitulează simplu, „E Crăciun”.

Este prima melodie mamă-fiică și este plină de emoție. Maya Mihalache este foarte talentată, învață la Liceul de muzică „George Enescu”, acolo unde îi place foarte mult, iar mămică ei este de părere că poate și acest lucru a convins-o acum să facă, în sfârșit, o melodie împreună.  Și asta nu este tot! Maya poartă în videoclipul „E Crăciun” o rochie superbă de culoare albastră care a fost a mamei sale, Misha, și pe care artista a purtat-o la rândul său, pe când avea 10 ani, atunci când a pășit pe scena de la Mamaia Copiilor.

Misha & Maya, piesă împreună

Maya poartă în videoclipul piesei „E Crăciun” o rochiță albastră, în carouri, care a fost a mea și pe care am purtat-o la Mamaia Copiilor, când aveam aceeași vârstă cu ea. Mi se pare foarte drăguț și emoționant!”, ne-a povestit Misha, pentru Click!

Cât despre colaborarea mamă-fiică, aceasta s-a lăsat ceva timp așteptată!

 „Mă rugam de Maya de câțiva ani să scoatem un colind împreună și nu a vrut. Anul acesta a fost de acord. Probabil a influențat-o și faptul că acum este la liceul de muzică și poate vede lucrurile altfel. Ne bucurăm de această frumoasă colaborare pentru piesa „E Crăciun” și sperăm să mai avem și altele pe viitor. Piesa este făcută de Relu,  totul a decurs foarte repede, pe ultima sută de metri, dar sperăm ca pentru anul viitor să ne organizăm mai din timp ca să apucăm să mergem peste tot cu piesa!”, mai spune Misha.

În ziua lansării piesei a fost sărbătorit și tatăl Mishei, bunicul lui Maya, așa că fetele i-au făcut și acest cadou muzical, plin de emoție și magie.

Piesa „E Crăciun” este compusă de Ștefan Mihalache, mai precis Connect-R, care a scris muzica și textul, și se lansează în colaborare cu Hood Famous. Videoclipul este realizat de Cristi Roman iar de mix/master este responsabil Epic Julius @Midiots.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net