Ce familie frumoasă are Connect-R! Artistul și Misha, alături de fiica lor la avanpremiera filmului în care joacă Maya

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Familia lui Connect-R (41 de ani) s-a reunit aseară pentru Maya. Celebrul artist și Misha (32 de ani), fosta lui soție, au venit împreună pentru a-și susține fiica, la avanpremiera filmului "Băieți Deștepți" în care joacă fetița lor de 9 ani.

Maya a atras toate privirile!

Maya a arătat ca o adevărată prințesă, îmbrăcată într-o rochie roz, de Barbie, și nici mămica ei nu s-a lăsat mai prejos, Misha având un look super sexy, cu o perucă neagră cu păr lung, care i-a stat foarte bine și o rochie de gală neagră, lungă, din catifea, cu accesorii aurii. La rândul său, Connect-R a purtat un costum negru și toată seară a fost foarte atent cu fiica lui pe care o divinizează. I-a aranjat mereu părul și a mângâiat-o pe cap, semn că Maya este lumina ochilor săi și cea mai importantă persoană din viața lui.

Maya joacă rolul fetiței Maya, în film având tot vârsta de 9 ani și fiind fiica personajului principal. Maya Mihalache a fost extrem de încântată de debutul său în actoriei și și-a exprimat dorința de a mai experimenta și alte roluri în acest domeniu, pe viitor.

"Mi-a plăcut această experiență frumoasă și sper să mai filmăm!", a zis ea pe scenă, la finalul filmului, fiind acompaniată de celebrul ei tată.

În "Băieți Deștepți", fata lui Connect-R este răpită la un moment  iar personajul interpretat de Ruby o găsește și caută să o salveze. 

Aseară a fost pentru prima dată când Connect-R a văzut filmul „Băieți Deștepți” în care joacă fiica lui.

"Nu am văzut filmul, habar nu am, oricum Maya e deșteaptă și talentată nu îmi fac probleme cu ea! I-am spus să fie naturală și în seara asta!", a spus Connect-R despre fiica lui, completat apoi de fosta soție și mama Mayei, Misha, care a însoțit-o mereu la filmări. "Am repetat acasă, chiar s-a descurcat bine. Da, ea este actorul principal din familie în seara asta!", ne-a spus artista.

După ce a avut loc avanpremiera filmului „Băieți Deștepți”, Tiberiu Ioana și-a chemat și prezentat colegii pe scenă iar Connect-R a ținut să le aducă mulțumiri tuturor.

"Tibi, mulțumesc frumos, îți dai seama că am avut emoții să îmi văd fata  acolo, să îmi văd copilul în film. Îți mulțumesc frumos și nu doar pentru Maya ci și pentru celălalt copil al meu, pentru Johny Romano. Sincer noi nu aveam un single pregătit, ne-ai provocat cu treaba asta și uite că sunt aproape 4 zile de trending și vreo 10 milioane de view-uri. Mulțumim frumos!", a spus și Connect-R, la finalul filmului când toți actorii din distribuție au fost invitați să urce pe scenă.

Pe coloana sonoră a filmului regăsim piesa “Băieți Deștepți”, de la Johny Romano & Connect-R.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu în realitate, Misha și Connect-R alegând să divorțeze în anul 2018, după 5 ani de căsnicie, cei doi artiști au o relație bună în continuare și se ocupă împreună de creșterea și educația fetiței lor, Maya.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net