Connect-R, surprins până la lacrimi. Ce l-a emoționat într-atât de tare pe artist

Ultima actualizare:

Ziua lui Ștefan, ce are loc pe 9 iunie, va rămâne, cu siguranță, în istoria muzicii, având în vedere că Ștefan Mihalache, sau Connect-R, așa cum este cunoscut publicului, a făcut din nou show. A cântat mai mult de două ore, iar echipa lui a reușit să-l surprindă de mai multe ori, chiar pe scena de la Arenele Romane.

Connect-R, surprins pe scenă de echipa lui
Connect-R, surprins pe scenă de echipa lui

Vineri, 9 iunie, la Arenele Romane, a avut loc un nou show special de ziua lui Ștefan, căci Connect-R alias Ștefan Mihalache, a împlinit 41 de ani. O aniversare care s-a lăsat cu show pe scenă, iar solistul, ca de fiecare dată, a întreținut atmosfera și a ținut în priză mii de spectatori care au ținut să-i ureze „La mulți ani”!

Connect-R & Raluka au deschis show-ul
Connect-R & Raluka au deschis show-ul

Foarte multe vedete au i-au alături interpretului în ziua în care a împlinit 41 de ani. Pe scenă au urcat, înainte de show-ul lui Connect-R, băieții de la Ghetto Gang, cu niște look-uri speciale, dar și Andres Chiriac, care a cântat noua sa piesă, „Alexia”, interpretată împreună cu prietenul Johny Romano.

Mai apoi, pe scenă, și-a făcut apariția sărbătoritul, care a impresionat încă de la primele acorduri. Connect-R a invitat-o pe Raluka, cu care a cântat „Lasă mă să te....” și „Aroma”.  După momentul celor doi au urmat Shift și Cortes, acesta din urmă având un moment foarte emoționant, mulțumindu-i prietenului său, Connect-R, pentru cei peste 20 de ani de colaborare și prietenie.

Liviu Teodorescu a urcat și el pe scenă și a cântat alături de artistul sărbătorit, noul lor single, „Trag la tine”, dar și „Înapoi la Zero”, apoi au urmat Damian Drăghici și Nicole Cherry.

Solistul a cântat și cu Nicole Cherry
Solistul a cântat și cu Nicole Cherry

De asemenea, Narcis de la Bărbulești i-a captivat pe cei din sală. Alături de solist au fost instrumentiști care au cântat live, fete talentate care au făcut backing vocals, dar și cinci puștoaice care au dansat, acestea fiind îmbrăcate în costume țigănești. Un lucru e cert: a fost un show de nota 10, care i-a ținut pe cei de la Arenele Romane mereu în priză.

Surprize pentru sărbătorit, pe scena de la Arenele Romane!

Cu siguranță că, Connect-R, a fost răsfățat de familie, prieteni și fani de ziua lui, însă ce s-a întâmplat pe scenă, vă spunem noi. Impresarul Marius China, alături de o parte din echipa de la Sprint Music și Hood famous, plus Johny Romano, au urcat pe scenă cu un tort cu artificii și i-au urat „La mulți ani” artistului.

Connect-R a primit discul de platină
Connect-R a primit discul de platină

O a două surpriză pentru Connect-R a venit din partea casei de discuri Roton. Cătălin Muraru a urcat pe scenă și i-a înmânat Discul de Platină pentru hit-ul „Vara nu dorm”. Cu siguranță că, solistul, a fost surprins, până la lacrimi, de aceste surprize. Însă, surpriză a fost și faptul că Maya, fiica artistului, și-a urmărit din umbră tatăl, din sală. Puțini știu că micuța își urmează părinții, dat fiind faptul că și ea face muzică și, probabil că, talentul, s-a luat din familie.

Ce ne-a spus Connect-R la finalul showului? „Ne vedem la....”

Am stat până la finalul show-ului și am vorbit cu solistul, cu care am închinat o cupă de șampanie, ocazie cu care am vrut să știm ce urmează pentru el în viitorul apropiat.

Connect-R & Shift sunt buni prieteni
Connect-R & Shift sunt buni prieteni

„Vor urma și alte spectacole, dar ne vom vedea în august la „WeLoveMusic Festival” de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august, unde vom avea un nou show schimbat, piese noi, momente noi și așa mai departe, așa că trebuie să veniți acolo să vedeți ce va fi. Voi cânta atât cu Jonny Romano, cât și cu Ghetto Gang, dar și Andres Chiriac, cele două proiecte de la Hood Famous”, a mai spus solistul pentru Click!, după un spectacol de notă 10.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net