Fiica lui Connect-R, Maya, joacă în filmul „Băieți Deștepți”! „O încurajez foarte mult să facă ceea ce simte”

#Exclusiv Click!

Connect-R (41 de ani) e tare mândru de fiica lui, Maya. La 9 ani, fetița lui și a Mishei își va face debutul într-un film de acțiune și comedie, “Băieți Deștepti”în care joacă nume cunoscute, precum Alex Velea, Ruby, Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Johny Romano, Silviu Mircescu, Dan Bursuc și mulți alții.

Pe coloana sonoră a filmului regăsim piesa “Băieți Deștepți”, de la Johny Romano & Connect-R. Fanii celui din urmă au parte și de o surpriză: pentru prima oară, o vor vedea pe marile ecrane pe fiica lui Connect-R, Maya-Maria Mihalache. Filmul va fi distribuit în cinematografele din toată țara începând din 13 octombrie.

Piesa ta „Băieți Deștepți” este coloana sonoră a noului film de acțiune și comedie cu același nume, care intră în cinema din 13 octombrie. Spune-ne mai multe despre asta, ai realizat piesa, împreună cu Johnny Romano special pentru film?

Da, ne-am bucurat foarte tare că am fost solicitați pentru coloana sonoră a filmului “Băieți Deștepți”, e onoare pentru noi să facem și muzică de film. Piesa a fost realizată alături de Johny Romano, revelația ultimilor doi ani în materie de artiști în România. Ne-am mobilizat, noi nu prea suntem pe ideea asta de ego în muzică, a trebuit să ne transpunem cumva. Am adaptat stilul acesta afro-dancehall, care se tot aude peste tot, am încercat să fim cât mai fresh, iar piesa are deja aproape 3 luni de când stă în trending. S-a bucurat de un real succes, oamenii o cântă la concerte, fapt care ne bucură foarte mult.

Mai mult decât atât, fiica ta, Maya, joacă în film. Ai fost alături de ea la filmări? Își dorește să meargă mai departe pe drumul actoriei? Tu o încurajezi în acest sens?

Mă bucur mult că Maya cochetează cu scena în general. Ea vine cu mine și la concerte, cântă la pian, iată, a jucat și în acest film. Iar eu o încurajez foarte mult văzând că îi place, o încurajez să facă ceea ce simte. La filmările pentru “Băieți Deștepți” a fost mai mult cu mama ei, eu fiind foarte ocupat, dar abia aștept data de 13 octombrie s-o văd pe ecran!

Urmează lansarea filmului, intră în cinema în octombrie – ai văzut filmul și scenele în care joacă Maya? Sau va fi o surpriză și pentru tine să o vezi pe marele ecran?

Va fi o supriză și pentru mine, pentru că nu am văzut încă filmul – abia aștept s-o văd pe marele ecran și să văd filmul, care cred că este excepțional!

Alături de actorii ce îi interpretează pe cei trei polițiști, protagoniștii filmului, Tiberiu Ioana, Sergiu Costache și Silviu Mircescu, pe marile ecrane o vedem pe Olimpia Melinte în rolul Elenei, coordonatoarea echipei polițiste, dar și pe Cristian Iacob, de data aceasta în rolul notoriului Narcis.

Producția “Băieți Deștepți” va fi distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 13 octombrie 2023.

Urmărește trailer film aici:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net