E pericol! Ce face Misha când e stresată: „Am impresia că așa mă calmez”

#Exclusiv Click!

Misha (32 de ani) a recunoscut că atunci când e stresată face...shopping intens. Și asta o liniștește pe deplin!

„Am perioade când mai fac excese. Știi când cheltui mulți bani pe haine? Când sunt stresată! Am impresia că așa mă calmez și încep și fac cumpărături. Slavă Domnului că iau lucruri de care chiar am nevoie. Nu cumpăr lucruri doar de dragul de a lua și să nu port!”, mărturisește Misha.

Artista urmează să facă și cumpărăturile de școală pentru fiica ei și a lui Connect-R,  Maya, care trece acum în clasa a treia la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

Din lipsă de timp, cumpărăturile pentru școală se pare că rămân pe ultima sută de metri, știu că o să fie cam aglomerație dar…Maya este foarte conștiincioasă, face pian, o mai ajut din când în când, mă bucur că îi place…”, ne-a povestit frumoasa artistă.

Misha a muncit din plin vara aceasta, a avut evenimente și a fost foarte fericită pentru că a făcut ce îi place. Artista se dedică carierei și fiicei sale, Maya, dar mai are din când în când și o plăcere vinovată: mâncarea!

Plăcerea mea vinovată este mâncarea!  În ultimele două luni cred că am pus două kilograme pe mine, mănânc orice, am perioade când aș devora frigiderul și apoi mă satur de tot și câteva săptămâni nu mai am pofte nesănătoase”, a mai dat din casă Misha, care face senzație cu postările ei din vacanțele exotice, pentru că are un trup de invidiat.

A slăbit 3 kilograme când era la „Te cunosc de undeva”

Atunci când a participat la  „Te cunosc de undeva” și a făcut echipă bună cu Amna, din cauza stresului și a efortului depus, Misha a reușit să slăbească 3 kilograme pentru că programul încărcat i-a dat bătăi de cap. A recunoscut atunci însă, că nu ar refuza niciodată cozonacul pentru că mereu poftește la el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net