Leguma care îngrașă mai mult decât o amandină! Toți românii o folosesc în mâncare

Există unele categorii de alimente care, indiferent cât de des le-am consuma, ne așteptăm ca rezultatul să fie același: ele să fie sănătoase, iar chiar dacă nu pierdem în greutate, măcar nu ne vom mai îngrășa în plus. Legumele sunt, cu siguranță, unul dintre aceste categorii de alimente. Însă, dacă mesele voastre au la bază fasole, mai bine nu vă mai chinuiți cu „dieta” și vă tratați cu o prăjitură!

Se pare că fasolea îngrașă mai mult decât o amandină
Se pare că fasolea îngrașă mai mult decât o amandină

Poate că nu fiecare dintre noi are răbdarea și resursele pentru a ține o dietă specifică. Cu toate acestea, cu toții putem fi atenți la ce mâncăm, pentru a ne menține organismul sănătos. Iar probabil că cei mai mulți dintre noi vor spune că există unele cateogrii de alimente pe care le percepem a fi, prin însăși natura lor, sănătoase și dietetice. Este vorba, desigur, despre fructe și legume, care sunt recomandate întotdeauna în orice fel de dietă am avea. Ei bine, se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de simple!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, există o legumă atât de periculoasă pentru organism, încât poate să ne îngrașe la fel de mult precum o amandină de 100 de grame! Este vorba despre fasole, care, după cum știm cu toții, este atât de comună în farfuriile noastre! Se pare că banala fasole are un conținut ridicat de calorii, iar consumul des de fasole vă va îngrășa destul de repede!

Fasolea poate să îngrașe mai mult decât o amandină

Desigur, fasolea nu este doar un bob de calorii goale! Pe lângă aceastea, leguma mai conține și vitamina B, cât și molibden (un mineral care se găsește în cantități extrem de mici în corpul nostru), dar și vitamine C, K și E. Iar în privința dușmanului nostru etern, caloriile, se pare că 100 de grame de fasole ar conține aproximativ 303 calorii. Această valoare ar însemna cam 15,15% din cele 2000 de calorii zilnice pe care trebuie să le consume un adult.

Pe de altă parte, o amandină de 100 de grame poate avea cam 243,6 calorii, o diferență destul de mare față de fasole. Desigur, caloriile din amandină pot varia în funcție de cantitatea de zahăr, sau ciocolată, folosite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net