Cât a slăbit Misha de când a început filmările pentru show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva”!

#Exclusiv Click!

Misha (31 ani) este încântată de participarea la „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Frumoasa artistă, fosta soție a lui Connect-R, face echipă bună cu Amna în cadrul show-ului de transformări. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click, Misha a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat până acum, la filmările show-ului de transformări. De asemenea, artista a dezvăluit ce planuri are pentru Paște.

Misha, cum este acum experiența „Te cunosc de undeva”?

E foarte mișto și e foarte diferită față de data trecută. Fac pereche cu Amna și ne-am bucurat super mult că suntem prietene și în viața de zi cu zi ... e o experiență mișto. Cel puțin pentru mine, contează super mult să lucrez alături de o persoană lângă care mă simt ok, cu care rezonez și sunt pe aceeași lungime de undă.

Care a fost cel mai greu moment de până acum de la "Te cunosc de undeva" pentru voi?

Nu știu dacă am voie să povestesc, dar pot să spun doar că cel mai greu moment de până acum de la „Te cunosc de undeva” a fost un travesti. Deci, am fost doi băieți, ca să zic așa, cred că ăla a fost cel mai greu moment. A fost super dinamic, am avut multă coregrafie, în același timp trebuie să și cânți și e destul de greu de susținut. Am avut și sincroane, rămâi fără aer, e greluț, dar e mișto, e o experiență frumoasă!

Cât de încântată este Maya că mămica ei este la „Te cunosc de undeva"?

Maya e foarte încântată! De ce? Pentru că nu prea am cu cine să o las și am cărat-o peste tot după mine, inclusiv astăzi la repetiții, am ținut-o toată ziua după mine, și era: „Nu mai pot. Vreau acasă".

Asta-i viața de artist! Am înțeles că și ea a intrat la George Enescu!

Ea așa ar vrea. A început deja la George Enescu, acolo face școala. Îi place super mult. Înainte era la privat și avea un profil pe mate, iar ea e cu muzica.

Ești într-un mare fel în pozele din vacanța în Bali!

Am poze nepostate și de acum 2 ani din vacanțe și tot postez, iar toată lumea mă întreabă, „ieri erai în Italia, acum ești în Bali” și tot așa!

Unde vrei să mergi cu familia de Paște?

De Paște nu plec nicăieri. Relu cred că o să meargă cu Maya la munte, undeva, dar eu o să fiu acasă în principiu, pentru că avem liber de Paște, dar cumva imediat după începem filmările, iar atunci am zis că nu are sens să bat drumul pentru 2-3 zile undeva. Chiar simt nevoia să mă odihnesc, am zis că de Paște stau acasă.

Simți nevoia să mănânci ceva anume de Paște? Adică mai și mănânci?

Da, mănânc! Cu filmările, acum, sincer, nu că țin dietă, dar nu prea am avut timp să mănânc.

Ai slăbit?

De când a început „Te cunosc de undeva” să știi că am dat jos vreo 3 kilograme, datorită programului. Eu mă bucur că am dat câteva kilograme jos.  Ce mănâncă toată lumea de Paște, aia mănânc și eu. De obicei nu mă abțin de la nimic. Cozonac mi-am comandat  deja, în rest o să îmi fac eu sărmăluțe și altele. Gătesc, dar nu am timp de cozonaci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net