Nicole Cherry: „Cred că sunt cea mai slabă variantă a mea.” Cât de grea a fost revenirea după 9 ani la Te cunosc de undeva!

#Exclusiv Click!

Nicole Cherry a revenit după 9 ani la “Te cunosc de undeva!”  și este foarte entuzismată. Face pereche cu Juno în show-ul transformărilor, se simte ca peștele în apă pe scenă și reușește să îmbine de minune activitățile din planul profesional cu cele de acasă.

Nicole Cherry este o mămică activă la cei 24 de ani săi  și ne-a povestit cu cine stă micuța Anastasia când ea este la filmările de la Antena 1 dar și cât de norocoasă se consideră. Artista este acum în cea mai bună formă a ei, de dinainte de sarcină și dintotdeauna.

Cum e la "Te cunosc de undeva"? Am înțeles că ai revenit după mult timp!

Da, am revenit după 9 ani și sunt la fel de entuziasmată ca atunci, ca la început! Cred că sunt mult mai conștientă de tot ce înseamnă "Te cunosc de undeva", de acest format, și atunci eram puțin mai… nu aveam copil, luam totul așa cum venea, acum le gândesc mai mult.

Te-ai mai maturizat!

Bineînțeles! Experiența își spune cuvântul de data asta! Dar cu siguranță trăiesc niște emoții foarte frumoase și mă bucur foarte mult să revin pe scenă.

S-a vorbit despre cel mai greu moment de la "Te cunosc", cel cu bila. A mai fost și altul?

Nu! Cred că până acum a fost cel mai dificil și cu siguranță va fi un moment care va surprinde oamenii de acasă pentru că da, totul este la un alt nivel. Ce pot să spun că s-a schimbat la "Te cunosc de undeva" e datorită faptului că lucrurile sunt mult mai bine puse în scenă acum, adică  referința este referință și tot ce se întâmplă în platou este exact după referința pe care noi o avem  și aici echipa de producție trebuie felicitată pentru că depunde un efort formidabil.

Ce îți place cel mai mult până acum?

Faptul că am un partener de data asta! Am pe umărul cui să plâng atunci  când ne pică un personaj greu!

Cum vă înțelegeți, tu și Juno?

Foarte bine! Eu l-am ales pe Juno și a fost surprins de alegerea  pe care am avut-o, pentru că el a zis: “Eu nu m-am gândit la tine! De ce nu m-am gândit la tine?". Am zis, "Lasă! Uite, m-am gândit eu!". De obicei femeile sunt cu un pas înainte bărbaților, așa se zice. Vreau să cred că am fost un pas înaintea lui și cred că  s-a bucurat pentru că mi-a și povestit că s-a bucurat  foarte mult că l-am propus pe el și cred că n-ar fi putut să facă  cu altcineva o echipă mai bună pentru că suntem și de aceeași vârstă, ne înțelegem amândoi, știm cum suntem, avem chimia aceea și cred  că ajută foarte mult mai ales atunci când trebuie să îți aduni toată energia, toate puterile, să ai un moment bun pe scenă.

Filmați foarte mult! Cum e cu micuța? Rămâne acasă cu mama ta?

Da! În zilele în care filmez, la două săptămâni, de obicei rămâne la ea, pentru că plec foarte dimineață și ajung  târziu și decât să mă vadă pentru 3 minute, de multe ori nici nu o prind trează, pentru că ea doarme, destul de bine pentru vârsta ei. Are un an și 3 luni acum și ne înțelegem foarte bine și mai ales că acum știe când plec și nu prea îi place. Atunci, ca să nu o chinui nici pe ea și nici pe mine, că trebuie să îi explic, prefer în momentee alea să îi spun că merge la Maia, așa cum o alintăm pe mama, merge la bunica. Mama are și cățel și papagal și e foarte fericită acolo!

Tu arăți foarte bine! Ai mai slăbit? Așa pare!

Cred că da! Cred că sunt cea mai slabă variantă a mea. Să știi că am și muncit foarte mult și nu pot să spun că am fost cea mai atentă atunci când vine vorba de alimentație și de sport. Dacă ar fi un lucru la care  am renunțat de când am devenit mamă, ar fi la sport, pentru că nu am mai avut timp și am preferat să fac alte lucruri. Dar mă bucur că am avut  organismul tânăr și care a reușit să își revină foarte repede, m-a ajutat enorm.

Ai revenit la kilogramelede dinainte de sarcină?

Sunt mai slabă! Acum am 45 de kilograme!

E foarte bine! Te pregătești cumva și de sărbătorile de Paște!

Pentru mine nu mai există așa ceva! Ce simt poate că s-a schimbat la mine, clar este  organismul. Cred că nici nu mai asimilez atât de repede anumite alimente pe care le consumam înainte și simțeam o diferență când venea vorba de cântar. Acum nu simt că e așa, simt că s-a schimbat și că arderile mele sunt mai puternice.

Mai pregătești un nou film?

Momentan, nu! Astept o nouă propunere, invitație. Sunt deschisă pentru că îmi place! 

Îmi place și când vine vorba să joc într-un film și când sunt  invitată să cânt. Se îmbină foarte bine actoria cu muzica și dintotdeauna mi-am dorit să le pot face pe amândouă și uite că am avut ocazia și sper să mai fie și de acum înainte.

Relația ta de cuplu, cu soțul, s-a schimbat? Cum e acum de când a intervenit bebelușa voastră, Anastasia, și s-a mărit practic familia?

Suntem mult mai uniți! Suntem mai uniți ca niciodată! Cred că atunci când faci copilul cu persoana potrivită, cred că asta te unește și mai tare cu persoana de lângă tine. Și, da, suntem un caz fericit care, Slavă Domnului, au reușit să aibă fix când și-au propus un copil. Știm că și lucrul acesta este destul de greu în ziua de azi.

Care a fost cel mai mare moment de panică de când ești mămică?

Momentele când se mai lovește, alea sunt de panică sau când are  febră! Alea sunt momentele mai greu și cred că cumva mamele mă înțeleg perfect și știu ce simt în momentele acelea dar trecem peste ele, trebuie să ne înarmăm cu multă răbdare și putere să trecem peste ele. Copilul trebuie să simtă putere din partea noastră și să știe că totul va fi bine pentru că el își pune toată baza în noi, bineînțeles!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter