Adriana Simionescu este foarte activă! Fiica lui Adrian Minune merge la studio, însărcinată în 6 luni

#Exclusiv Click!

Adriana Simionescu (20 ani) mai are puțin și devine mămică. Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată în 6 luni și urmează să nască undeva la mijlocul lunii iunie, deși teoretic știa că pe 1 iulie ar trebui să devină mămică.

Cum arată acum burtica Adrianei și cât de bine se simte, tânăra artistă ne-a povestit că este foarte nerăbdătoare să își țină bebelușa în brațe, pe Noa Zenayda. Până atunci însă, viitoare mămică muncește de zor în studioul de înregistrări, fiind chiar foarte activă, scoate piese noi și se pregătește de concerte și evenimente.

Adriana Simionescu, nerăbdătoare să devină mămică

Și asta nu e tot! Pentru că fetiței din burtică îi place muzica, Adriana abia așteaptă să nască și să își aducă micuța cu ea la studio, atunci când va fi posibil.

Am prins doar ce a mai rămas din anul trecut, până când am rămas eu însărcinată și lucrurile au început să vină mai în slow motion pe partea cu muzica, dar totuși se întâmplă și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru asta. Anul ăsta vrem să  facem un concept nou, să revoluționăm puțin muzica, așa, pentru noi și pentru cei de acasă, cei din jur, să aducem un sound nou, ceva ce nu s-a mai făcut! Lucrez cu Mădălin Stancu, el este organistul meu, pianistul, Alexandru Diaconu, clarinetistul, și Nicolas Surcitu, violonistul nostru de excepție. Mai sunt câteva piese noi pe care aș vrea să le pun pe canalul meu de youtube, Adriana Minune Oficial, unde vă aștept cu mare drag.

Azi postăm live session-ul de la piesa pe care am făcut-o în colaborare cu Antonio L.A., “Mă suni cu privat”. Din septembrie-octombrie, după ce nasc, o să mă întorc la studio și poate bebelușa mea o să fie și ea cu noi! La studio ne simțim ca într-o familie. Avem foarte multe proiecte iar micuța mea va crește aici cu noi, al studio, să vedem cât de repede o să ne permită domnul doctor să o iau aici cu mine”, ne-a mărturisit Adriana Simionescu, de la care am mai aflat că fetiței sale îi place încă din burtică muzica.

Miercuri eram aici la studio și am cântat întinsă pe canapea. Îi place muzica și îmi dădea niște picioare foarte puternice. Micuța mea reacționează la manele! La câtă muzică ascult și facem aici mai merg și acasă și ascult și acasă altă muzică. Din iunie încolo, după ce nasc, în capul meu o să fie doar Zenya, bebelușa mea. O așteptăm să vină pe la mijlocul lunii iunie, este cu 10 zile mai mare, s-a mai scurtat puțin termenul de așteptare”, ne-a mai spus, pentru Click!, Adriana Simionescu.

A optat pentru cezariană

Este foarte tânără și este la prima sarcină așa că după ce s-a consultat cu doctorul care o monitorizează de când este însărcinată, Adriana Simionescu a luat decizia de a naște prin cezariană. 

Am optat pentru cezariană. Mie una mi se pare mai ușor, așa am simțit eu și așa a zis domnul doctor Ciprian Morariu să facem. Suntem bine  cu pregătirile, oricum micuța nu o să doarmă singură la început, nu o voi lăsa, trebuie să o supraveghez”, ne-a mai spus Adriana Simionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net