Fetiță închisă în subsolul casei de propriul tată. Motivul halucinant pentru care a recurs la acest gest revoltător

Ultima actualizare:

GEST REVOLTĂTOR. O fetiță, în vârstă de doar 4 ani, a fost închisă în subsolul casei de propriul părinte. Acesta o păzea pe micuță cu un topor pentru că nu-și dorea ca mama copilei să poată avea contact cu ea.

Un tată își păzea micuța cu toporul ca să nu aibă mama acces la ea. Foto: arhiva
Un tată își păzea micuța cu toporul ca să nu aibă mama acces la ea. Foto: arhiva

Se pare că cei doi părinți au divorțat, iar micuța avea un program stabilit de către judecători, astfel încât amândoi să poată petrece timp cu aceasta.

Pentru că tatăl copilei nu a mai lăsat-o pe mamă să-și vadă fiica și, astfel, a încălcat programul de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamț, mama copilei s-a văzut nevoită să sune la 112. Ea le-a povestit autorităților că fostul său soț, în vârstă de 64 de ani, nu vrea să-i înapoieze fiica, deși are o decizie judecătorească care o îndreptățește să ceară acest lucru. Ba mai mult, acesta nu a mai lăsat-o să o vadă deloc.

Copila a fost găsită de polițiști în subsolul imobilului

Poliţiştii Serviciului de Acţiuni Specialea au reușit să recuperze copila de doar patru anișori, conform informațiilor venite de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Poliţiştii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvineşti, context în care acesta ar fi adresat ameninţări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei".

Cu cine mai era acasă bărbatul când a săvârșit acest gest

În încercarea de a o recupera pe micuță, la casa bărbatului au fost trimise echipe de intervenţie formate din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, Poliţia municipiului Piatra-Neamţ, luptători şi negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a spus că la locuința acestuia, l-au găsit chiar pe el, alături de care se mai afla un bărbat în vârstă de 90 de ani, care au adus amenințări. Mai mult de atât, părintele copilei avea în mână și un topor. 

Fetița a fost găsită în subsolul casei, împreună cu concubina (32 de ani) tatălui. Copila a fost recuperată de poliţişti, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net