O mamă a intrat într-o şcoală, în timpul orelor, şi a bătut două fete. Motivul pentru care femeia a recurs la acest gest

Și-a făcut dreptate cu pumnul. O mamă, în vârstă de 47 de ani, a intrat într-o şcoală din localitatea Frăteşti, județul Giurgiu, în timpul orelor de curs, şi a bătut două eleve, lovindu-le peste faţă şi în abdomen. Femeia a fost reținută de către polițiști pentru 24 de ore, scriu cei de la News. Fetele care au fost agresate de către mamă au doar 12 ani și sunt în aceeași clasă cu băiatul acesteia.

O mamă a intrat într-o școală și a bătut două eleve. Foto: Pexels.
O mamă a intrat într-o școală și a bătut două eleve. Foto: Pexels.

Care este motivul pentru care femeia a lovit cele două eleve

Femeia este chiar mama altui elev din clasa fetelor pe care aceasta le-a lovit, iar incidentul s-a produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, au declarat reprezentanți ai autorităților.

Poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi telefonic, miercuri seară, de către un reprezentant al unei şcoli gimnaziale din localitatea Frăteşti, despre faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie, a anunțat vineri Inspectoratul de Poliție Județean.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, din primele cercetări reieşind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul şcolii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frăteşti, mama unui elev, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feţei şi abdomenului”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Femeia s-a ales cu dosar penal

Autoritățile au deschis în acest caz un dosar penal femeii care a agresat elevele, în cadrul căruia se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, dar și pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, joi, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net