Uluitor: o fetiță de cinci ani, agresată sexual de un bătrân de 71 de ani

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din Craiova, a ajuns în arest, după ce ar fi agresat sexual o fetiță în vârstă de numai 5 ani, relatează Adevărul.

politisti arestare
Un bărbat de 71 de ani a fost arestat pentru agresiune sexuală

Evenimentul tragic a avut loc într-un părculeț dintr-o zonă intens circulată din Craiova, unde individul a fost observat că avea un comportament neortodox față de copil. 

Bărbatul a ajuns în arest

Acesta încerca să agreseze sexual fetița, crezând că nimeni nu-l vede. Vecinii au fost primele persoane care au anunțat părinții fetiței, iar mama ei a alertat de urgență organele de ordine publică.

Vezi și: Cine este Justițiarul de Berceni? Alexandru ține pedofilii departe de fetele minore

Fetița ieșise afară, ca să se joace cu surioara ei mai mare, în vârstă de 10 ani, dar și cu alți copii. Aceștia alergau în apropierea blocului, într-un părculeț unde se afla foarte multă lume. La un moment dat, bărbatul s-a apropiat de fetița în vârstă de doar cinci ani și a convins-o să meargă cu el într-un loc retras.

Citește și: Registrul infractorilor. Poliția Română îi are în baza de date pe toți cei care au comis violuri și au exploatat copii

Acesta a început să o pipăie și să o sărute, iar câțiva oameni au văzut întreaga scenă. Aceștia au intervenit și au alertat-o pe mama copilului, iar aceasta a sunat de urgență la numărul de urgență 112.

În urma cercetărilor preliminare, bărbatul în cauză a fost reținut pentru o durată de 24 de ore sub acuzația de agresiune sexuală în formă continuată. 

Acesta s-a prezentat instanței de judecată cu o propunere preventivă de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. În urma procesului, acesta a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile sub infracțiunea de agresiune sexuală în formă continuată. 

„Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 29 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat care se afla în părculeţul din zona Esplanadă, din Craiova ar fi agresat-o sexual pe fiica sa, în vârstă de 5 ani. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde, pe o bancă au identificat un bărbat de 71 de ani, din Craiova”, se arată în comunicat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
familie raceala gripa shutter jpg
Masini la granita dintre Finlanda si Rusia FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
misiune spatiala dart asteroid foto nasa esa (4) jpg
Primarul Cătălin Cherecheș (sursa foto Pixabay & Facebook/ colaj Click!)
Loredana Zainea (sursa FOTO Facebook)
Marian Gaspar webp