Cine este Justi╚Ťiarul de Berceni? Alexandru ╚Ťine pedofilii departe de fetele minore

Nu to╚Ťi eroii poart─â o mantie ╚Öi nici nu poart─â costume ├«ntunecate. ─ésta este ╚Öi cazul lui Alexandru Constandachi, cunoscut ├«n spa╚Ťiul on-line drept ÔÇ×Justi╚Ťiarul de BerceniÔÇŁ.

colaj justitiarul de berceni jpg
Cine este Alexandru Constandachi, Justi╚Ťiarul de Berceni

Alexandru Constandachi are ceva ce mul╚Ťi cet─â╚Ťeni nu au - spirit civic, iar videoclipurile sale pe care le urc─â pe YouTube ne ajut─â s─â con╚Ötientiz─âm c─â, de fapt, avem nevoie de mai mul╚Ťi oameni ca acesta.

Te-ar putea interesa ╚Öi: Pedofil din Ploie╚Öti, dat pe m├óna Poli╚Ťiei de o minor─â ÔÇ×sub acoperireÔÇŁ

Justi╚Ťiarul de Berceni ne ajut─â s─â ne d─âm seama c─â, printre noi, sunt prezente personaje pe care nu le dorim ├«n preajma copiilor no╚Ötri. Acesta ├«╚Öi creaz─â conturi false pe re╚Ťelele sociale ╚Öi joac─â rolul unei fete de 14 ani.

Alexandru Constandachi, tânărul cu spirit civic

Alexandra, varianta minor─â ╚Öi feminin─â a lui Alexandru Constandachi, are doar 14 ani ╚Öi este o simpl─â fat─â, care prime╚Öte foarte multe mesaje de la b─ârba╚Ťi cu v├órste peste 20 de ani. 

Alexandra decide s─â le r─âspund─â b─ârba╚Ťilor ce ├«ncearc─â s─â o scoat─â la un suc sau care doresc s─â ├«ntre╚Ťin─â raporturi sexuale. 

Urm─âre╚Öte ╚Öi: Doi indivizi care seduceau minore online, prin╚Öi ├«n Bucure╚Öti

Fata fictiv─â accept─â s─â se ├«nt├ólneasc─â, iar ├«n fa╚Ťa lor apare, de fapt, Alexandru al─âturi de prietenii lui. 

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Alexandru nu aplic─â violen╚Ťa, dar apeleaz─â la serviciul de urgen╚Ť─â 112 ╚Öi cheam─â un echipaj pentru a-i verifica pe poten╚Ťialii pedofili. Agen╚Ťii le verific─â telefonul posibililor vinova╚Ťi ╚Öi se deschide o anchet─â. 

Via╚Ťa de justi╚Ťiar de berceni nu e simpl─â

P├ón─â acum, niciun suspect nu a fost g─âsit vinovat, ancheta fiind ├«nc─â ├«n desf─â╚Öurare. Totu╚Öi, asta nu-l opre╚Öte pe Alexandru care, la momentul redact─ârii acestui articol, a ajuns la episodul 8 din aceast─â serie care a adunat aprecierile tuturor tinerilor ╚Öi, ├«n special, a fetelor minore ╚Öi a p─ârin╚Ťilor. 

De foarte multe ori, acesta este pus ╚Öi ├«n situa╚Ťii riscate. ├Äntr-un episod, acesta a c─âl─âtorit tocmai p├ón─â la Ploie╚Öti, pentru a se ├«nt├ólni cu un poten╚Ťial pedofil, care i-a propus favori sexuale fetei fictive. 

De altfel, acesta este nevoit s─â fug─â dup─â suspec╚Ťi, ca s─â poat─â s─â le dea datele exacte de localizare poli╚Ťiei. 

Pe l├óng─â lupta ├«mpotriva b─ârba╚Ťilor ce dau mesaje fetelor minore, Alexandru se ocup─â ╚Öi de o mai bun─â func╚Ťionare a societ─â╚Ťii. Acesta aten╚Ťioneaz─â ╚Öoferii care parcheaz─â pe locurile pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi ╚Öi, ├«n func╚Ťie de caz, elibereaz─â ╚Öoseaua de PET-urile puse ├«n anumite locuri de parcare. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
anca pandrea 1 jpeg
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula