Sarah, fata Prodancăi, conflict cu Poliția în trafic! Cum a rămas fără carnet?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, e pericol public pe șosele. După ce la 18 ani a făcut praf un bolid de fițe, scăpând ca prin minune cu viață din accident, Sarah a rămas  și fără carnet la întoarcerea în România.

Sarah Prodan (23 de ani), fiica cea mică a Anamariei Prodan, își moștenește mama nu doar la capitolul frumusețe, dar și la apucături. Tănăra e pasionată de mașini de lux, cu mii de cai putere la bord.

Aflată în România de mai mult timp, Sarah conduce mașinile mamei sale, de preferință Ferrari-ul, pe care Anamaria Prodan i-l împrumută cu drag fiicei sale ca să se deplaseze prin București.

Sarah Prodan: „Eu nici măcar nu am fost de vină”

Tânăra, însă, a intrat de curând în vizorul polițiștilor din România, care i-au luat carnetul pentru că ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului! Sarah, însă, spune că a fost o greșeală a polițiștilor și a făcut contestație.

Un polițist mi-a luat de curând carnetul, dar l-am iertat pentru că mi l-a dat înapoi până la urmă. Eu nici măcar nu am fost de vină. El a zis că am trecut pe roșu, dar nu am trecut pe roșu!

Am avut dreptate, era la o intersecție, era verde și între timp s-a făcut roșu. Acum, recent, s-a întmplat, dar a recunoscut și el a că a greșit”, a dezvăluit Sarah Prodan, pentru Click!

Sarah a împrumutat mașina Ferrari a mamei sale Sursa: Instagram
Sarah a împrumutat mașina Ferrari a mamei sale Sursa: Instagram

„Semnez cu o nouă echipă! Mama este impresarul meu”

Sarah Dumitrescu este baschetbalistă în SUA, legitimată la echipa California Polytechnic State University, în Big West Conference. Tânăra a fost, însă, operată în septembrie 2022 la Cluj Napoca, după o accidentare gravă la genunchi. A făcut recuperare timp de șase luni și acum așteaptă să semnenze cu o nouă echipă.

Aștept să-mi semnez contractul nou la următoarea echipa și mașina este prima pe listă! Nu știu încă cu ce echipă voi semna, alegem țara ușor-ușor. În umătoarele luni, vom ști mai multe. Mama este impresarul meu”, ne-a mai spus Sarah.

Sarah a distrus o mașină de 80.000 de euro

Sarah Prodan, fiica cea mică a Anamariei Pordan, a fost implicată, în urmă cu cinci ani, într-un accident de circulație grav. Tănăra a povestit că a distrus bolidul de lux, în valoare de nu mai puțin de 80.000 de euro, pe care îl primise cadou la majorat.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu, la Antena Sport.

În prezent, Sarah se folosește în România de mașinile mamei sale și intenționează să-și ia un nou bolid nou, tot de lux.

Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, vreau un I8. După ce semnez cu noua echipă, ăsta e primul lucru pe care mi-l cumpăr”, a mai declarat Sarah Prodan, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net