Cât de pretențioasă este Sarah, fiica Anamariei Prodan, în materie de iubiți. De ce e singură la 23 de ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica cea mică a Anamariei Prodan (50 ani), este singură la 23 de ani. Cât de pretențioasă este atunci când vine vorba de iubiți și ce își dorește de la următorul băiat din viața ei? Sarah a dat din casă pentru Click! 

Sarah și-a făcut apariția, luni seară, la un eveniment și a atras mai multe priviri. Îmbrăcată sport, pentru că a vrut să se simtă lejer, mai ales că a suferit a treia operație la picior, fata Prodancăi a ales să poarte ținute semnate de brandul de haine al Alinei Ceușan. E la fel de stilată ca mama ei, semn că a avut de unde să învețe de toate, nu doar în materie de fashion.

„Nu am găsit o persoană care să mă iubească cum iubesc și eu! Îmi doresc un băiat care mă respectă, cuminte, și care să mă iubească pe mine pentru mine și nu pentru altceva. Am nevoie de un băiat ok!", a răspuns fiica Anamariei Prodan, la fel de sigură pe ea, că mama ei.

Sarah Prodan: „Nu am găsit o persoană care să mă iubească cum iubesc și eu”

Anamaria Prodan își susține fiica cea mică în alegerile sale, la fel cum face și cu ceilalți doi copii și săi, Bebeto și Rebecca. 

„Eu i-am spus să aleagă cu mare atenție și să aleagă un bărbat demn, un bărbat care atunci când stă lângă ea și intră undeva, să se facă liniște!”, și-a completat Anamaria Prodan fiica cea mică. 

În perioada cât a stat în țară, Sarah Dumitrescu Prodan s-a operat la picior, dar ne-a mărturisit că se simte foarte bine acum.

„Sunt bine, foarte bine! Am treia operație la picior, mă simt etraordinar. M-am operat aici și teoretic am terminat recuperarea. După o lună și ceva pot reveni pe teren. Deocamdată nu știu unde voi juca dar urmează să semnez cu o nouă echipă și o să aflați în următoarele luni”, a mai completat fiica celebrei impresare de fotbaliști.

Prezență rară la evenimentele mondene

Sarah este o prezență rară la evenimentele mondene. Ce a scos-o din casă de această dată pe fiica Anamariei Prodan a fost lansarea filmului “Haita de acțiune” în care joacă și prietena ei, Antonia.

"Am venit la film cu prietena mea cea mai bună și o susținem pe Antonia! E foarte talentată!”, ne-a mai spus Sarah Dumitrescu Prodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net