Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, înainte de o nouă întâlnire la tribunal! Ce i-a transmis antrenorului: „E timpul să...”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan nu mai vrea război cu Laurențiu Reghecampf după pronunțarea divorțului. Cei doi ar trebui, însă, să se întâlnească, din nou față în față, la tribunal pe 22 martie. De data aceasta, într-un alt proces intentat de Laurențiu Reghecampf. Impresara mai are câteva procese pe rol cu fostul soț.

Nu s-a terminat! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc, din nou, la tribunal pe 22 martie. De această dată, este vorba despre dosarul în care antrenorul îi solicită fostei sale soții să-i respecte viața privată.

Dosarul respectiv este pe rol încă de la începutul scandalului de divorț dintre cei doi, atunci când Anamaria Prodan ar fi rostit cuvinte grele la adresa iubitei actuale a fostului său soț, Corina Caciuc. 

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj fostului soț înainte de a se prezenta la tribunal.

Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândrii mai departe", a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan: „Nu mai are rost răutatea"

Cu acest pilej, Anamaria Prodan îi transmite fostului soț să treacă să-și vadă și fiul, pe Bebeto.

E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Deci?! Nu mai are rost răutatea sau avocații care sărăcesc fără milă familia noastră! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merita acest circ. Vă mulțumesc!”, ne-a mai spus impresara.

Deși divorțul a fost pronunțat de către instanța de judecată, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu au terminat lupta. Și asta pentru că cei doi se judecă, momentan, în mai multe procese.

Astfel, pe rol, la Parchet se mai află și dosarul întocmit în urma scandalului de pomină dintre cei doi foști soți, soldat cu pumni și palme, din fața vilei de la Snagov.

Inicidentul a avut loc în luna septembrie a anului trecut, atunci când impresara și antrenorul au ajuns la Poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis atunci trei dosare penale și au emis ordine de restricție pentru fiecare în parte. Până la această oră, instanța nu s-a pronunțat în acest dosar.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se mai judecă în continuare şi pentru custodia fiului lor. Cei doi au divorţat, dar încă nu au ajuns la un acord definitiv în privinţa lui Laurențiu Reghecampf junior, zis și Bebeto.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie anul trecut, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani.

Judecătoria Buftea a admis atunci cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.

Reghe: „Între mine și Bebe a intervenit o răceală”

În puținele rânduri când a vorbit despre fiul său, Bebeto, Laurențiu Reghecampf a explicat că divorțul și-a pus amprenta asupra relației dintre ei.

Relația mea cu el este una foarte bună. Dar din cauza acestui conflict între mine și Anamaria și a faptului că ea a hotărât să facă acest pas și să facă publice foarte multe lucruri, el suferă. A intervenit puțin o răceală. A intervenit această răceală din cauza că Bebe a fost crescut de mine să-și iubească mama indiferent de ceea ce se întâmplă, să-i ia apărarea și să o ajute în toate momentele pe care le va avea în viața ei.

El este un copil, trebuie să facă școală, să fie educat, să facă ce vrea. Ce avem noi de împărțit, ne putem rezolva problemele că doi adulți, nu avem nevoie de Bebe, de fete sau de Luca.

Bebe întotdeauna încearcă ca eu să fiu cu mama lui. Am vorbit cu Bebe de câteva ori, dar nu înțelege, el întotdeauna vede altceva. Și e normal să vadă așa. El vrea să îi vadă pe mama și pe tata”, a spus Laurențiu Reghecampf, atunci când a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net