O fetiță de 5 ani a murit după ce bunica a spălat-o pe cap cu o soluție toxică. Alți doi copii sunt în stare gravă

Ultima actualizare:

O fetiță de 5 ani a murit, iar verișorul de nici doi ani e în stare gravă, după ce au fost spălați de bunica lor, în vârstă de 35 de ani, cu o substanță toxică. Băiețelul este internat la spitalul din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, iar sora lui de 11 ani a fost transportată la un spital din Slobozia. Bunica lor i-ar fi spălat pe cap cu o substanță toxică, posibil o soluție folosită la deparazitarea oilor.

mana copil spital jpeg

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Sora băieţelului, de zece ani, a fost dusă la un spital din Slobozia, cu simptome asemănătoare. Poliţiştii au deschis o anchetă, fiind sesizată şi Direcţia de Protecţie a Copilului.

Poliţia Ţăndărei a fost sesizată, joi seară, de cadrele medicale de la spital că la camera de gardă au fost aduşi doi copii, în vârstă de 5, respectiv 1 an şi 11 luni, care ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Încă doi copii în stare gravă

Fetiţa de cinci ani a murit, iar copilul de un an şi 11 luni este în stare gravă la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei. După verificări, poliţiştii au stabilit că o altă fată, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomiţa.

Fata de 10 ani şi băiatul de un an şi 11 luni sunt fraţi, iar fetiţa de 5 ani care a murit era verişoara lor. Copiii ar fi fost spălaţi cu o substanţă toxică, posibil tomoxan, de bunica lor, o femeie de 35 de ani, din Ţăndărei.

În 2021, trei surori au scăpat miraculos după ce au ajuns în stare gravă la spital. Bunica lor, aflată sub influența băuturilor alcoolice, le-a spălat pe cap cu o substanță folosită pentru deparazitarea animalelor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net