Accident teribil în Ialomița! Două persoane au fost rănite după coliziunea dintre un autocar și 2 autoturisme

Autoritățile din județul Ialomița au intrat imediat în alertă, în urma unui accident teribil care a avut loc pe Drumul European 85! Mai precis, este vorba despre un autocar ce avea 15 pasageri la bord, care, alături de alte 2 autovehicule, a fost implicat în accidentul care a pus în alertă autoritățile! Cu doar puțin timp înainte, un lat accident a avut loc în aceeași zonă!

Accident teribil în Ialomița
Accident teribil în Ialomița

Alertă în județul Ialomița! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, autoritîțile din județ au fost nevoite să intre în alertă, în urma unui accident teribil care a avut loc pe Drumul European 85! Mai precis, este vorba despre un autocar ce avea 15 pasageri la bord, care, alături de alte 2 autovehicule, a fost implicat în accidentul care a pus în alertă autoritățile! Cu doar puțin timp înainte, un lat accident a avut loc în aceeași zonă!

Potrivit celor de la ISU Ialomița, înainte de teribilul accident în care a fost implicat autocarul, a avut loc, în jurul orei de 12:50, un alt incident! La acel moment, în care autoritățile au fost anunțate că că un accident a avut loc pe E 85, la km 55, s-a constat faptul că un autoturism părăsise partea caroabilă și intrase într-un copac!

Un autocar cu 15 pasageri a fost implicat în accident

La fața locului s-au deplasat rapid autoritățile, însoțite de o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o altă autospecială de descarcerare, cât și un echipaj SAJ Ialomița. În urma accidentului au fost 2 victime, dintre care una inconștientă.

Mai târziu, în aceeași zonă, autocarul ce ducea 15 pasageri a fost implicat în alt accident, alături de alte 2 autovehicule! Și aici a fost vorba tot despre 2 victime, mai precis, șoferii mașinilor. Din fericire, ambii erau conștienți, cooperanți, iar după ce li s-a acordat primul ajutor, cei doi au fost transportați la Spitalul Municipal Urziceni.

Ambele accidente s-au produs la km 55, între Urziceni și Coșereni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net