Alertă în Arad! O locomotivă a luat foc în această dimineață: în tren se aflau 40 de pasageri

Autoritățile din Arad sunt în alertă! Pompierii au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locomotivă, chiar în această dimineață! Cei 40 de călători care se aflau în trenul care tocmai ieșea din localitatea Felnac s-au autoevacuat.

Focul a fost stins și nu s-au înregistrat victime / foto: Inquam Photos
Focul a fost stins și nu s-au înregistrat victime / foto: Inquam Photos

Autoritățile au intrat în alertă chiar în această dimineață, la ora 06:15! Pompierii au fost chemați să intervină într-o situație ce putea deveni tragică! Un incediu a izbucnit la o locomotivă din județul Arad, în această dimineață! Trenul tocmai părăsea comuna Felnac când situația nefericită a oprit brusc călătoria, iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, se pare că cei 40 de pasageri care se aflau la bordul trenului s-au autoevacuat.

Imediat, la fața locului au ajuns pompierii militari de la Detașamentul Arad, împreună cu 2 autospeciale de stingere, cât și cu o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. De asemenea, pentru a evita o posibilă tragedie de proporții, la locul incendiului au venit și pompierii voluntari de la SVSU Felnac. Se pare că în momentul în care autoritățile au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta la nivelul compartimentului motor, de unde era amanat și fum.

O locomotivă a luat foc în județul Arad

Din fericire, pompierii sosiți la fața locului au putut localiza imediat incendiul, pe care au reușit să îl stingă, fără probleme. De asemenea, rapiditatea salvatorilor a făcut ca acest incident să nu rezulte în vitime omenești! Se pare că în vagon se aflau 40 de persoane, care au reușit să se autoevacueze în siguranță și fără a întâmpina probleme.

De asemenea, pasagerii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, așa că au fost preluați de către un alt automotor, care i-a dus la destinație. Incendiul a avut loc la ora 06:15, chiar în cursul acestei dimineți!

Iar în ce privește cauza incendiului, cei de la ISU Arad au reușit să stabilească faptul că totul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net