Metroul care intră într-o clădire cu apartamente. Zeci de oameni trăiesc în acest bloc

Ultima actualizare:

Dacă am locuit vreodată lângă o gară, sau aeroport, cu siguranță că știm deja că nu este deloc o experiență plăcută. Ei bine, se pare că într-un oraș anume din China, lucrurile stau cu totul altfel! Nu doar că oamenii dintr-un bloc de apartamente stau lângă o linie de tren! Dar aceasta trece direct prin interiorul clădirii!

Metroul trece printr-o clădire / foto: Getty Images
Metroul trece printr-o clădire / foto: Getty Images

Dacă am avut vreodată „privilegiul” de a locui lângă o gară, sau lângă un aeroport, cu siguranță că știm deja că nu este deloc o experiență plăcută! Zgomot, trafic, chiar și trepidații ale clădirii, toate aceste probleme pot fi la ordinea zilei, într-o asemenea situații! Ei bine, se pare că într-un oraș anume din China, lucrurile stau cu totul altfel! Nu doar că oamenii dintr-un bloc de apartamente stau lângă o linie de tren! Dar aceasta trece direct prin interiorul clădirii!

Mai precis, această situație extrem de neobișnuită se petrece în orașul Chongqing, din sud-estul Chinei, unde o linie de trece prin interiorul unei clădiri de apartamente cu 19 etaje! Se pare că aceasta a fost gândită special pentru ca trenul să treacă pe aici, datorită spațiului extrem de limitat din aceat oraș situat la munte. Iar situația este chiar mai bizară decât atât! Se pare că nu doar că trenul trece prin clădire, dar există și o stație în această locație!

Trenul care trece prin interiorul unei clădiri

Această stație bizară se află în China / foto: Getty Images
Această stație bizară se află în China / foto: Getty Images

Linia de metrou, alături de stația aferentă, ocupă spațiul a două etaje din această clădire, iar atât cei care locuiesc în aceste apartamente, cât și oricare alt locuitor din oraș poate folosi stația de tren din clădire. Iar în ciuda faptului că spațiul nu este deloc blând cu orașul Chongqing, acest lucru nu a împiedicat locuitori de aici din a transforma acest loc într-o adevărată metropolă!

Chongqing are o populație uriașă de, 49 de milioane de locuitori, iar datorită spațiului restrâns pe care autoritățile îl au la dispoziție, a fost nevoie de soluții extrem de creative pentru a asigura o infrastructură eficientă în locul cunoscut drept „Orașul Muntelui”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net