Ronaldo a stârnit un val de controverse în mediul online! Reacția starului portughez după ce Messi a câștigat Balonul de Aur

Ieri seară (30 octombrie), în timpul ceremoniei care a avut loc la Paris, am aflat numele câștigătorului celui mai râvnit trofeu individual din fotbal: Balonul de Aur. Iar, după cum cei mai mulți dintre noi deja anticipam, Leo Messi a reușit să primească trofeul cu numărul 8. Însă, nu toată lumea a fost mulțumită cu acest rezultat, iar marele rival al argentinianului, Cristiano Ronaldo, a stârnit un val de controverse după reacția sa!

Lumea fotbalului a privit, ieri, spre Paris, unde Leo Messi (36 de ani) și Erling Haaland au fost marii favoriți pentru a câștiga Balonul de Aur. Iar discuția despre acest trofeu a fost, din start, una aprinsă, dominată de întrebarea: ce contează mai mult? Performanța de-a lungul întregului sezon, sau doar cele 7 meciuri de la Cupa Mondială?

Ei bine, sezonul trecut, Erling Haaland, la doar 23 de ani, s-a transferat la Manchester City de la Borussia Dortmund, într-o țară nouă, o ligă nouă și mult mai competitivă, cât și într-o echipă aflată sub comanda unuia dintre cei mai stricți antrenori din istoria fotbalului, Pep Guardiola. Iar cum a răspuns Haaland provocării?

Haaland și Messi au fost favoriți pentru Balonul de Aur

Norvegianul a reușit o triplă istorică cu Manchester City / foto: Profimedia
Norvegianul a reușit o triplă istorică cu Manchester City / foto: Profimedia

Norvegianul a spart recordul istoric de goluri într-un singur sezon în Anglia, deținut de Alan Shearer. Acesta înscrisese de 34 de ori în sezonul 1994-1995, iar Haaland a ridicat această cifră la 36. De asemenea, Manchester City a reușit o triplă istorică, cucerind Premier League, Cupa Angliei, dar și Champions League.

Iar în privința lui Messi, mai mult ca sigur că am văzut cu toții performanța sa legendară de la Cupa Mondială, însă, în privința nivelului său de la Paris Saint-Germain, unde a jucat anul trecut, lucrurile au lăsat, destul de mult, de dorit.

Iar după ce argentinianul a câștigat, din nou, Balonul de Aur, rivalul său, Cristiano Ronaldo, care acum joacă la Al-Nassr, în Aabia Saudită, a avut o reacție controversată.

Reacția lui Ronlado după ce Messi a câștigat Balonul de Aur

Chiar astăzi, portughezul a lăsat un comentariu în care râde, la o postare extrem de dură a unui jurnalist spaniol, Tomás Roncero. „Bună, prieteni! Ce bănuiam cu toții s-a întâmplat, i-au dat, din nou, Balonul de Aur lui Messi. A plecat în Miami să se retragă, deși deja juca ca și când s-a retras la PSG, pregătindu-se doar pentru Cupa Mondială. A câștigat Cupa Mondială, bravo, dar cu 6 penalty-uri... Asta s-a petrecut acum 10 luni, acum suntem în noiembrie.

Messi are 8 Baloane de Aur, dar merită doar 5. Îl are pe cel al lui Xavi/Iniesta (n.r. – Roncero face referire la anul 2010, când Spania a câștigat Cupa Mondială iar Xavi și Iniesta au avut o performanță uimitoare, dar tot Messi a luat Balonul de Aur), pe cel al lui Lewandowski, care a câștigat 6 trofee într-un sezon și pe cel al lui Haaland, care a înscris cele mai multe goluri”, a scris Tomás Roncero.

Ei bine, la această postare, Cristiano Ronaldo a comentat cu mai multe emoji-uri care râd, lucru ce a stârnit un val de controverse de-a lungul lumii fotbalului.

Reacția lui Ronaldo la postarea jurnalistului spaniol
Reacția lui Ronaldo la postarea jurnalistului spaniol

De altfel, nu este prima dată când starul portughez este de acord în mediul online cu postări care critică trofeele primite de către Messi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net