Ce pomi fructiferi se plantează în luna noiembrie. Secretul pe care orice grădinar trebuie să-l știe

Timpul pare să treacă din ce în ce mai repede în ultima perioadă, iar poate că nici nu ne-am dat seama când am intrat, deja, în ultima lună de toamnă. Cu toate acestea, deja ne găsim în noiembrie, iar dacă avem norocul de a ne număra printre românii care stau la curte, exită câteva lucruri la care trebuie să avem grijă!

Exită câteva trucuri perfecte pentru grădină / foto: Freepik
Exită câteva trucuri perfecte pentru grădină / foto: Freepik

După cum putem recunoaște cu toții, putem avea impresia că timpul a început să treacă din ce în ce mai repede în ultima perioadă. Iar, în ciuda faptului că poate nici nu ne-am dat seama când am intrat, deja, în ultima lună de toamnă, adevărul este că deja suntem la început de lună noiembrie. Iar dacă avem norocul de a ne număra printre românii care stau la curte, exită câteva lucruri la care trebuie să avem grijă!

Mai precis, există o listă mică de sfaturi pe care ni le oferă specialiștii pentru această perioadă, pentru a ne putea bucura de o grădină sănătoasă și frumoasă! Primul lucru de pe această listă poate părea evident, însă multă lume ignoră: curățarea grădinii! Este foarte important să scăpăm de frunzele căzute, cât și de lăstarii uscați, din grădina noastră! Iar tot ce colectați din grădina voastră poate fi folosit, apoi, pentru a face compost!

Ce pomi fructiferi se plantează în luna noiembrie

Această perioadă din an este una perfectă pentru a planta unii pomi fructiferi în grădina noastră! Iar mai mult decât atât, nu doar pomii fructiferi sunt ideali pentru a fi plantați în această perioadă, ci și arbuștii! Dacă aveți oportunitatea, puteți pune în grădina voastră arbuști precum zmeura, sau coacăzul!

Iar atunci când vine vorba despre pomi fructiferi, nu uitați să aveți grijă și de curățarea acestora! Căpșunii, cât și merii și perii, trebuie curățați atent în această perioadă, pentru a rămâne cât mai sănătoși de-a lungul iernii. Cu toate acestea, evitați să curățați prunii, deoarece ei vor fi vulnerabili în sezonul rece!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net