Bătaie ca în filme în Dâmbovița! Motivul uluitor pentru care șase oameni au ajuns la spital

Autoritățile din județul Dâmbovița au rămas fără cuvinte, după ce o problemă aparent banală a condus la o bătaie generală, în localitatea Cojasca! Se pare că nu mai puțin de 6 oameni au fost nevoiți să ajungă pe patul de spital, în urma unei bătăi cu pietre și bâte, iscate dintr-un motiv uluitor!

Poliția a deschis deja o anchetă
Poliția a deschis deja o anchetă

Autoritățile din județul Dâmbovița au rămas mute de uimire, după ce o problemă care, cel puțin la prima vedere, pare absolut banală, a sfârșit prin a conduce la o bătaie generală, în localitatea Cojasca! Se pare că nu mai puțin de 6 oameni au fost nevoiți să ajungă pe patul de spital, în urma unei bătăi cu pietre și bâte, iscate dintr-un motiv absolut incredibil, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro!

Mai precis, se pare că altercația ar fi pornit de la mașină parcată neregulamentar! Iar pentru cei implicați în scandal, se pare că bâtele și pietrele au fost o modalitate mai ușoară de a rezolva problema, decât cuvintele, sau simpla ocolire a mașinii buclucașe. Potrivit informațiilor, autovehiculul fusese parcat în mod neregulamentar, pe o stradă îngustă. Iar, de la aeastă problemă, s-a iscat o încăierare generală.

Bătaie generală în județul Dâmbovița, din cauza unei mașini parcate neregulamentar

Se pare că o femeie a avut „norocul” de a fi martoră la incidentul bizar din Cojasca, iar aceasta a și anunțat autoritățile. Imediat, la fața locului și-au făcut apariția mai multe ambulanțe, care au preluat victimele rezultate din lupta iscată de mașina parcată neregulamentar. Iar în ce privește vârsta acestora, se pare că este vorba atât de persoane de 24 de ani, cât și de „tineri” de 65 de ani, care au participat la încăierarea generală.

Din păcate, rănile suferite de către aceștia nu au fost chiar atât de superficiale precum motivul de la care s-a iscat toată problema! Una dintre persoanele implicate în conflict a fost nevoită să rămână internată, din cauza rănilor suferite. După cum ne putem imagina, Poliția a început o anchetă, iar o persoană deja a primit control judiciar, pentru următoarele 2 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net