Raluka, apariție provocatoare la concertul de ziua lui Connect-R. Artista a sucit mințile bărbaților

Ultima actualizare:

Vineri seară, Connect-R a susținut concertul devenit deja celebru „Ziua lui Ștefan”, eveniment organizat în ziua în care împlinea 41 de ani. Raluka, una dintre invitate, a fost foarte sexy și așa a urcat și pe scenă, unde a cântat alături de sărbătorit.

Raluka și Connect-R, pe scenă
Raluka și Connect-R, pe scenă

Vineri seară, Connect-R a susținut concertul „Ziua lui Ștefan”, pe care l-a gândit ca pe un cadou, atât pentru el, cât și pentru fanii săi, cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani. Raluka, una dintre invitate, a fost foarte sexy și ne-a spus că n-ar fi putut lipsi de la acest eveniment.

„Mă știu cu el, am stat și am făcut socoteala, cred că de 12-13 ani. Și de când ne-am cunoscut am început să și colaborăm. În seara asta eu sunt cadoul (râde), pentru că o să cânt cu el. Nu i-am luat niciodată un cadou, cred că ar trebui să mă gândesc să-i iau ceva, un cadou drăguț, care să-i rămână acolo, de la mine”, ne-a spus solista, în culisele show-ului de la Arenele Romane.

După ce au concertat Ghetto Gang și Andres Chiriac, a intrat Connect-R, iar mai apoi Raluka. Cei doi artiști au cântat piesele „Aroma” și „Lasă-mă să te...”, melodii cunoscute și îndrăgite de public.

Raluka, în culisele concertului
Raluka, în culisele concertului

După ce Raluka a părăsit scena, au susținut momente artistice și Nicole Cherry, Shift, Cortes, Johny Romano, Damian Drăghici, Liviu Teodorescu și Narcis de la Bărbulești. Solistul a avut parte de mai multe surprize.

Impresarul Marius China, alături de o parte din echipa de la Sprint Music și Hood Famous, plus Johny Romano au urcat pe scenă cu un tort cu artificii și i-au urat „La mulți ani”, iar a două surpriză pentru Connect-R a venit din partea casei de discuri Roton. Cătălin Muraru i-a înmânat Discul de Platină pentru hit-ul „Vara nu dorm”. Și familia i-a făcut o surpriză: Maya, fiica artistului, și-a urmărit tatăl, din primele rânduri.

Connect-R cu Johny Romano & Narcis
Connect-R cu Johny Romano & Narcis

Ce i-a transmis Narcis de la Bărbulești sărbătoritului

Surpriză serii a fost duetul pe care Connect R l-a făcut cu Narcis de la Bărbulești. Acesta din urmă ne-a mărturisit că în viitor va avea un proiect alături de Connect-R.

„În primul rând, îi spun La mulți ani, să fie sănătos, să o țină tot la fel, mult succes și că îl iubesc. Ne știm de ceva timp, tatăl meu îi cunoaște familia pentru că a cântat cu ei și ne-am cunoscut mai mult la majoratul surorii mele. Vom avea un proiect împreună, vom vedea în viitorul apropiat ce vom mai face. Sunt mai modest și fac muzică de la 15 ani, acum am 35 de ani și am cântat numai cu tatăl meu”, a spus Narcis pentru Click!.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net