Misha s-a pozat în costum de baie și a înnebunit Internetul! Fosta soție a lui Connect-R, replică dură pentru cârcotași: „Asta era cea mai mare problema a ta, cu*ul meu”

Fosta soție a lui Connect-R arată într-o formă de zile mari! Misha s-a postat recent într-un costum de baie care îi expune trupul tras ca prin inel, stârnind admirația și, totodată, invidia multor femei care o critică pentru modul în care s-a expus. Vedeta le-a închis gura doamnelor care aruncă în ea cu săgeți. Cum arată fotografia care i-a înnebunit pe bărbați?

Misha / foto: arhiva Click!
Misha / foto: arhiva Click!

Misha și Connect-R au format un cuplu vreme de 5 ani de zile, urmând ca mai apoi să divorțeze. Cei doi sunt părinții unei fetițe minunate, Maya, pe care o cresc împreună. Cu toate că Misha este o femeie liberă de contract, a ales să nu-și refacă viața, ci să se bucure de singurătate și timpul pe care îl poate petrece după bunul plac. 

Misha, fotografia care a încins Internetul 

Frumoasa cântăreață a fost dintotdeauna tipul de vedetă care a ales să nu își expună pe tavă anumite aspecte din viața personală, însă alege să își bucure mereu comunitatea de fani cu postări care mai de care mai neașteptate. 

Recent, Misha a postat pe Instagram o fotografie cu ea, în care poartă costum de baie. Aflată în vacanță în Thailanda, vedeta a imortalizat acest moment în timp ce se afla în baie, iar o internaută a criticat-o aspru, întrebându-se oare ce părere are fiica ei despre faptul că s-a expus în costum de baie, pe social media. 

„Cred că îi place și fiicei tale ce vede, și colegilor de la școală? Nu!”, a fost răspunsul care a enervat-o pe vedetă. 

Într-un stil elegant, Misha a știut cum să o pună la punct pe cârcotașă, alegând cuvintele potrivite și îndemnând-o pe aceasta să își găsească un rost în viață: 

„Du-te, soro, dacă nu-ți place🤣🤣🤣🤣 sunt în costum de baie! În vacanță! Trebuia să-mi pun și o geacă? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Asta era cea mai mare problema a ta, cu*ul meu, și ce părere are fiica mea! Viață ai?”

Nu vrea să-și refacă prea curând viața 

În trecut, fosta soție a lui Connect-R a oferit un interviu presei prin intermediul căruia a vorbit despre statutul său amoros, menționând că nu dorește să-și refacă viața prea curând, nici să devină, din nou, mamă: 

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva”, a mărturisit vedeta, potrivit unica.ro.

Cântăreața a continuat: „Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert.

Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită”, a conchis Misha. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net