Ea este Monica Bellucci de România! Călina Mitra are 22 de ani și multe visuri

Ultima actualizare:

Ea este fosta Miss România și finalistă Miss Universe 2021, sosia Monicăi Bellucci. La 22 de ani, Călina Mitra are propria agenție care pregătește copiii pentru viitoare meserii și îi învață cum să se descurce în viață.

Focoasa brunetă arată perfect, nu ține diete drastice și merge la sală. „Sunt din Oradea și de mică am cochetat cu moda. Am câștigat pentru naturalețea mea. Îmi plac mult copiii și acesta e motivul pentru care am deschis o agenție. Cred ca aș vrea să am vreo 5 copii, aș avea răbdare din plin.", a spus declarat Călina Mitra, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și: Miss Universe 2021: Frumusețea bate pandemia 

Este frumoasă, naturală și o răsfățată a concursurilor de frumusețe. Călina Mitra este din Oradea și a fost atrasă, încă de la o vârstă fragedă de podiumurile de modă. I se spune Monica Bellucci datorită asemănării cu celebra actriță de origine italiană. 

„Sunt finalista Miss Universe 2021, am în palmares titlul de Miss Regina Frumuseții România 2019. Am cochetat cu moda, dar și cu muzica și am făcut canto cu Ozana Barabancea. Fac modeling de 6 ani și nu este ușor. Din afară așa se poate vedea", ne-a spus Călina.

Are un trup tras ca prin inel și susține că nu face mare lucru ca să arate bine. Culmea, nu ține diete drastice, deși în lumea modelelor înfometarea nu este un subiect tabu. În schimb, face gimnastică și merge la saloane de remodelare corporală.   

Vezi și: Cum s-a descurcat reprezentanta Româiei la Miss Universe 2021

„Coco Chanel spunea: «Frumusetea începe atunci cand te hotarasti să fii tu însăți». Am inceput calatoria în lumea Miss Universe având propriile complexe. Am lucrat din greu pentru a le depasi, dar am realizat că fiecare femeie își definește propria perfecțiune.

Să ai grijă de tine înseamnă mult lucru deoarece trebuie să avem grijă de corpul , de sufletul și de mintea noastră. Merg la sală aproape zilnic, îmi place seara să fac plimbari lungi sau să alerg. Despre dieta pot spune că nu țin, dar am grijă să mănânc sănătos, deși sunt o pofticioasă și îmi place dulcele. Fac masaje, tratamente de remodelare și îngrijirea pielii și tenului", ne-a mai spus Călina Mitra. 

Călina are propria agenție la 22 de ani și este fascinată de curiozitatea celor mici

În Oradea, Călina are o agenție care se ocupă de formarea tinerilor, chiar copii de la vârste fragede. Ei învață să facă dans, actorie, dezvoltare personală.

„Proiectul acesta s-a născut anul trecut în octombrie. Aș dori să inspir tânăra generație să își dorească mai mult și să ofere ajutor la rândul lor celor mai puțin norocosi. Mă consider o persoană care îi poate învăţa pe copii, care îi poate modela, le poate trasa o conduită morală şi profesională, să le lanseze provocări, să îi încurajeze să îşi depăşească limitele şi să îi sprijine atunci când au temeri! Aici urmează cursuri de actorie ,dezvoltare personală, dans și modelling. Avem profesor specializat pe fiecare arie", ne-a povestit Călina Mitra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net