Gheorghe Turda împlinește astăzi 75 de ani! Care este cea mai arzătoare dorință

#Exclusiv Click!

Zi importantă astăzi pentru Gheorghe Turda! Cântărețul de muzică populară împlinește frumoasa vârstă de 75 de ani. Contactat de Click!, artistul ne-a dezvăluit că își dorește multă sănătate și, de ce nu, o viitoare iubită, care să semene cu regretata lui soție.

Gheorghe Turda își sărbătorește ziua de naștere prin muncă! Astăzi, când ar trebui să petreacă, acesta ne-a dezvăluit că este pe drumuri toată ziua cu treabă. Nu se plânge însă, pentru că asta iubește să facă cel mai mult: să cânte și să încânte inimile românilor. 

„Sunt foarte bine, aseară am avut un spectacol la Sala Radio, unde a fost foarte bine, a fost multă lume și o atmosferă de vis. A fost pe scenă și nepoțelul meu de șapte ani, care este toboșar. De la Ovidiu Lipan Țăndărică a învățat meseria asta, dragul de el, a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Click!

Gheorghe Turda: „Vreau ca femeia de lângă mine să fie ca soția mea”

La vârsta mea de 18 ani”, spune artistul cu simțul umorului, îmi doresc să fiu sănătos, să mă bucur de fetele mele, de ginerii mei, de viața pe care o am în prezent. Vreau de acum înainte să am timp și pentru mine, și pentru viața și liniștea mea. Îmi doresc să îmi refac viața personală, de ce nu? Dacă o să găsesc o persoană care să îmi placă o să fim împreună. Vreau ca femeia de lângă mine să fie ca soția mea, care nu mai este printre noi: o familistă convinsă, o mamă bună și o perfecționistă atunci când vinea vorba despre partea profesională”, a mai spus artistul, în exclusivitate pentru Click!

Cât câștigă Gheorghe Turda pe lună

Cântărețul nu se poate plânge că o duce greu din punct de vedere financiar. Gheorghe Turda are un venit lunar de 9.000 de lei, plus alte surse de venit, care îi pot aduce în jur de 2.500 de euro pe lună. Pentru că își permite să își facă orice moft, Turda nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de mașina pe care trebuie să o conducă. Prin urmare, cântărețul a ales să scoată din buzunar nu mai puțin de 50.000 de euro.

Cu toate acestea, artistul preferă să meargă prin București cu mijloacele de transport în comun, nu cu mașina cu mulți cai putere, deoarece, spune el, îi place să se întâlnească des cu fanii și să stea la taclale cu ei.

Click! spune - Gheorghe Turda a povestit cum a pierdut soția

Gheorghe Turda a avut o viață zbuciumată din punct de vedere amoros! Interpretul de muzică populară a fost căsătorit timp de 37 de ani cu o balerină, dar aceasta a murit în 2008. După ce a rămas văduv, artistul a avut mai multe idile amoroase, însă aceste relații s-au terminat cu scandal în spațiul public. 

„În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă. În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, mărturisea Gheorghe Turda, acum ceva timp, în revista „Taifasuri".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net