Gheorghe Turda și-a fisurat o coastă, în cimitir

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

L-am întâlnit pe maestrul Gheorghe Turda (74 de ani) sau Ghiță, cum îi spun prietenii, la lansarea cărții Marinei Almășan intitulată, "Prin Copenhaga, pe urmele micii Sirene".

Gheorghe Turda și-a fisurat o coasă la înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Atunci am observat că îndrăgitul solist de muzică populară se deplasează ceva mai greu decât de obicei. Altădată sprinten, în ciuda vârstei, acum abia se ridica de pe un scaun. Interpretul ne-a povestit în exclusivitate cum s-a întâmplat.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică ironică pentru Gheorghe Turda. Are legătură cu averea Ionelei Prodan

„Am fost la înmormântarea lui Arșinel și când am ieșit din cimitir m-am împiedicat de o balustradă mică, am căzut pe spate, m-am lovit la șale și mi-am fisurat o coastă, nu e ruptă. Am fost și la spital și mi-au spus că nu se mai repara. Coastele nu se repară, nu se mai pot pune la loc. Dar chiar și așa mă deplasez la concerte, plec la Roma, pe 1 Decembrie voi cânta la Sibiu, iar de Crăciun voi cânta pentru românii din Madrid. Nu îmi e frică să zbor, n-am căzut eu cu avionul cu Ceaușescu... în 1975, nu cad acum", ne-a povestit Gheorghe Turda.

image

Gheorghe Turda, un bunic împlinit!

Și dacă tot l-am întâlnit la eveniment, am stat de vorbă și despre nepoți, căci maestrul are deja urmași care-i calcă pe urme.

Iată și: Gheorghe Turda, reacție după scandalul cu Enceanu. Cum a reușit să-i spargă buza finei lui Ionuț Dolănescu

„Am trei nepoți de la două fete. Unul de 10 ani, unul de 8 ani și o nepoată de 16 ani, cântă și ei, toți sunt talentați. Mă moștenesc pe mine și cântă și ei. Petru cântă la tobe și l-a văzut Țăndărică și a zis să i-l dau să cânte cu el în spectacole. Pe nepoată o cheamă Antonia și este în clasa a zecea de liceu. Pe fetele mele le cheamă Voichița și Anca, iar ginerii au păstrat numele de Turda, ne înțelegem extraordinar de bine. Pot să spun că abia aștept să fiu cu ei de sărbătorile acestea și abia aștept să le fac cadouri", a mai completat maestrul Turda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net