Gheorghe Turda și-a fisurat o coastă, în cimitir

#Exclusiv Click!

L-am întâlnit pe maestrul Gheorghe Turda (74 de ani) sau Ghiță, cum îi spun prietenii, la lansarea cărții Marinei Almășan intitulată, "Prin Copenhaga, pe urmele micii Sirene".

Gheorghe Turda și-a fisurat o coasă la înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Atunci am observat că îndrăgitul solist de muzică populară se deplasează ceva mai greu decât de obicei. Altădată sprinten, în ciuda vârstei, acum abia se ridica de pe un scaun. Interpretul ne-a povestit în exclusivitate cum s-a întâmplat.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică ironică pentru Gheorghe Turda. Are legătură cu averea Ionelei Prodan

„Am fost la înmormântarea lui Arșinel și când am ieșit din cimitir m-am împiedicat de o balustradă mică, am căzut pe spate, m-am lovit la șale și mi-am fisurat o coastă, nu e ruptă. Am fost și la spital și mi-au spus că nu se mai repara. Coastele nu se repară, nu se mai pot pune la loc. Dar chiar și așa mă deplasez la concerte, plec la Roma, pe 1 Decembrie voi cânta la Sibiu, iar de Crăciun voi cânta pentru românii din Madrid. Nu îmi e frică să zbor, n-am căzut eu cu avionul cu Ceaușescu... în 1975, nu cad acum", ne-a povestit Gheorghe Turda.

image

Gheorghe Turda, un bunic împlinit!

Și dacă tot l-am întâlnit la eveniment, am stat de vorbă și despre nepoți, căci maestrul are deja urmași care-i calcă pe urme.

Iată și: Gheorghe Turda, reacție după scandalul cu Enceanu. Cum a reușit să-i spargă buza finei lui Ionuț Dolănescu

„Am trei nepoți de la două fete. Unul de 10 ani, unul de 8 ani și o nepoată de 16 ani, cântă și ei, toți sunt talentați. Mă moștenesc pe mine și cântă și ei. Petru cântă la tobe și l-a văzut Țăndărică și a zis să i-l dau să cânte cu el în spectacole. Pe nepoată o cheamă Antonia și este în clasa a zecea de liceu. Pe fetele mele le cheamă Voichița și Anca, iar ginerii au păstrat numele de Turda, ne înțelegem extraordinar de bine. Pot să spun că abia aștept să fiu cu ei de sărbătorile acestea și abia aștept să le fac cadouri", a mai completat maestrul Turda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp