Mihai Mitoșeru se împacă cu Noemi? Dezvăluiri despre relația de început de an

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Mitoșeru (47 de ani) și Noemi se pare că nu se pot da uitării. Mama simpaticului moderator de televiziune, Camelia Mitoșeru (71 de ani), a dezvăluit pentru Click! că nu știe exact care este statusul relației amoroase dintre fiul ei și fosta sa noră, însă susține că cei doi foști soți vorbesc non-stop la telefon.

Mihai Mitoșeru și Noemi, o nouă șansă?

Mihai și Noemi Mitoșeru s-au iubit cu patimă timp de 13 ani, dintre care patru ani au fost căsătoriți (n.r: 2015 – 2019). Însă, chiar dacă au trecut trei ani de când au ales să meargă pe drumuri separate, iată că cei doi nu se pot da uitării definitiv și păstrează relația în continuare.

„Mihai nu știu când se recăsătorește, pentru că văd că tot cu Noemi vorbește. Noemi mi-a dat mesaj de Crăciun, este foarte atentă. Cine știe dacă se împacă sau nu, este treaba lor. Nu l-am întrebat, nici nu vreau să mă bag în viața lui. Viața lui este un TABU pentru mine. Știi vorba aceea...ciorba reîncălzită poate avea un gust mai bun ca la început. Vom trăi și vom vedea ce o să fie.”, a declarat, pentru Click!, Camelia Mitoșeru.

Actrița a mai dezvăluit pentru Click! și cât de frumos a petrecut Crăciunul alături de cei dragi inimii sale. „Sunt foarte bine. De Crăciun am fost la fratele meu la masă și m-am simțit minunat pentru că ne-am întâlnit cu toții acolo și am mai râs împreună ca în vremurile bune.

Mihai a venit la mine în a doua zi de Crăciun și am petrecut câteva ore superbe. Eu i-am dat lui bani de Moș-Crăciun și el mie tot bani. Am avut cățelușul lângă mine cu care m-am simțit excelent”, ne-a declarat Camelia Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru, cu gândul la fosta soție

Vedeta de la Kanal D nu s-a fericit niciodată, în public, să declare faptul că regretă separarea de femeia cu care s-a iubit mai bine de un deceniu.

„Am divorțat că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, am fost fraier.”, spunea Mihai Mitoșeru, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mihai Mitoșeru, final de mariaj scandalos

În momentul când cei doi au ales să se separe, Mihai Mitoșeru a fost invitat, la Antena 1, în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos, unde a explicat motivul separării de Noemi:

„Ea avea în cap doar că eu am stat cu una când eram despărţiţi. Ne-am îmbrâncit, ne-am înjurat! E urât! Tocmai de asta am zis, gata! De două zile de când sunt singur mi-am dat seama: dacă nu o mai iubesc? Poate nici ea nu mă mai iubește, că poate se schimba într-un an și jumătate...Nu vreau să ajungem să spunem tâmpenii. Asta e, am spus deja mult prea multe”, a declarat Mihai Mitoșeru, la TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net