Nicolai Tand este cel mai tare cântăreţ dintre bucătari!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cheful de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” s-a apucat de cântat! Nicolai Tand (48 de ani) formează cuplu cu Feli în noul sezon “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1, şi este atât de pasionat de ceea ce face că ai crede că vrea să se reprofileze. Greu de crezut, mai ales că el nu ştie nici să cânte, dar nici engleză.

Nicolae Tand şi Feli  fac echipă la  “Te cunosc de undeva”
Nicolae Tand şi Feli fac echipă la “Te cunosc de undeva”

Click!: Cel mai bun bucătar dintre cântăreţi sau cel mai tare cântăreţ dintre bucătari! Care e adevărul? Ce ştii să faci mai bine?

Nicolai Tand: Bucătărie, din care n-am ieşit deloc! Dar, şi cântatul e o meserie. Dar nu pentru mine. Una e să cânţi la o petrecere, la o nuntă, şi să ai impresia că şi cânţi bine, şi alta e, totuşi, să mergi, să ai profesor, să ai un juriu în faţă, să ai un coleg-partener care ştie să cânte. Eu nici măcar nu cunosc cuvintele: tonul, semitonul, octava. Nici nu ştiu ce înseamnă. Am auzit de ele, dar ce înseamnă, nu înţeleg, nu ştiu.

Citește și: Chef Nicolai Tand, accidentat înainte la "Dancing on ice". Poza care i-a îngrijorat pe fani

Dar, cum de te-ai înhămat să participi la emisiune?

Nicolai Tand: Pentru că meseria de artist, pe scenă, mi se pare fantastică. Ceea ce vreau să fac eu, pe lângă cântat, trebuie să imiţi o persoană. Faci şi actorie. După aceea, este şi dans. E “3 în 1”. M-am băgat în ceva care, la început, părea foarte “fun”. Eu sunt un fidel al acestei emisiuni, de ani de zile. Mi se pare una ditre cele mai tari emisiuni, în sensul că trebuie să ştii să intri în rol. În acelaşi timp, să fii, totuşi, un pic “tu”, că nu trebuie să fii, neapărat, 100%. Pe cât de uşor pare, pe atât de complex e.

image

Cu cine te-ai sfătuit când ai primit propunerea? Cu soţia ta, cu copiii?

Nicolai Tand: Am vorbit cu nevastă-mea, pur şi simplu, şi a zis “OK”. Am vorbit cu Florin Ristei, care mi-e colegul meu de muncă, la “Neatza”, şi cu Ilona. Şi am zis “OK, hai să o fac”. Ştiu că o să îmi fie foarte greu. Am zis un OK, aşa, nu aş spune “inconştient”, dar am zis “Da”, din prima. Şi, de obicei, în viaţă, îmi asum lucrurile. După prima zi de filmare, în care mi s-a dat piesa, mi-am dat seama în ce m-am băgat! Până în prima zi de filmare, n-am conştientizat.

Nu rata nici: Ce gătesc de Revelion chefii Nicolai Tand şi Patrizia Paglieri

Nicolai Tand: «Muzica merge fantastic cu mâncarea»

Dar, tu nu cântai, aşa, prin casă?

Nicolai Tand: Îmi place muzica. Am şi un playlist pe telefon, muzică franţuzească. Cine zicea că muzica te trezeşte din comă? Mi se pare că asta face. Mie muzica îmi dă o stare foarte bună. Mi se pare că muzica merge foarte bine cu mâncarea. Adică, la o mâncare, o muzică bună merge, întotdeauna, fantastic. Totul e pasiune, tot artă e.

Şi e mai greu decât să faci mâncare?

Nicolai Tand: La mâncare, mă relaxez. Am prieteni care mă cunosc, în viaţa de zi cu zi, şi, când mă văd în bucătărie, sunt alt om. Adică, mă transform. Pe mine gătitul mă relaxează. Cântatul nu mă relaxează, pentru că e un teren necunoscut.

Pe Tand îl vedeţi  dimineaţa la  matinalul Antenei 1
Pe Tand îl vedeţi dimineaţa la matinalul Antenei 1

La filmări cum e?

Nicolai Tand: Lumea nu ştie. Am avut machiaje la care am stat 5-6 ore. După aceea, direct pe scenă. Când intri în liftul ăla, efectiv, se opreşte timpul. Parcă sunt sedat. Nu mai pot să dau înapoi, adică, nu mai eşti concentrat. Eşti, aşa, “OK, mă duc pe scenă”. Ţii cont de ce ţi se spune, dar dispare stresul.

Mai ai timp şi pentru altceva?

Nicolai Tand: Păi, am viaţa mea dinainte. Nu înseamnă că totul se opreşte aici. Dar, în schimb, vreau să zic că mă dedic foarte mult. Chiar sunt un tip conştiincios. Poate chiar prea mult, mi se spune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net