Prima reacție a lui Mitică Popescu după ce s-a spus că este internat în spital

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Câte a îndurat oare inima lui Mitică Popescu (86 de ani) în viața asta? Asta numai el știe! Recent, au apărut informații în spațiul public cum că vedeta de la TVR2 ar fi fost internată duminică la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, la secția de Cardiologie. Contactat de Click!, actorul ne-a dezvăluit că se simte foarte bine.

Veteranul cinematografiei românești are peste 45 de ani de când activează ca actor și peste 20 de ani de când prezintă la TVR2 emisiunea “D’ale lu Mitică”.

Discret din fire atunci când vine vorba de viața sa personală, dar și cu problemele cu care se confruntă de zi cu zi, o veste a reușit să ne șocheze pe toți în ceea ce-l privește pe Mirică Popescu, anume faptul că se află internat în spital și este ținut sub supravegherea atentă a medicilor din cauza unor probleme cardiace pe care le are.

Vezi și: Mitică Popescu a împlinit 84 de ani. 10 lucruri pe care nu le știai despre marele actor

Contactat de Click!, actorul a infirmat toate zvonurile apărute în spațiul public cu privire la starea sa de sănătate.

„Nu este adevărat nimic, este o glumă. Sunt ocupat acum, doamnă, vorbim altădată”, a declarat vedeta pentru Click!.

Mai vezi și: Mitică Popescu, «concediat» din «Moromeţii 2» în ziua când trebuia să semneze contractul

Informația cu privire la faptul că Mitică Popescu este internat în spital a fost întărită chiar astăzi dimineață, pentru Gândul.ro, de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, Bogdan Oprița: „Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că se află în stare stabilă, cooperant și conștient”.

Mitică Popescu, o viață dedicată carierei

Mitică Popescu a devenit un nume în lumea televiziunii și după ani și ani de muncă. Maestrul are peste 50 de ani de carieră și o pensie foarte mică. Actorul primește o pensie lunară de nu mai mult nici mai puțin de 1.300 de lei.

Mitică Popescu s-a făcut remarcat în toți acești ani de trudă asiduă...în film, teatru dar și televiziune. Actorul a jucat și roluri care au reușit să îl pună în valoare în producții precum „De ce se trag clopotele, Mitică?” (1981), „Moromeții” (1987). Însă, în 2010 actorul a renunțat la vocația de actor din cauza unui accident:

„Am căzut pe scări şi mi-am fracturat mâna. Am ajuns la operaţie, mi-au pus zece şuruburi, am rămas cu dureri, inclusiv la coloană”, le spunea, în acea perioadă, Mitică Popescu, colegilor săi de breaslă.

Mitică Popescu a trecut prin multe greutăți și a rămas singur de la 24 de ani

Actorul a rămas văduv în urmă cu 24 ani. După decesul soției sale, actrița Leopoldina Bănuță, Mitică Popescu nu și-a mai refăcut viața. Rămas singur, cu o pensie mică și cu puținii bani pe care îi ia din proiectul de la TVR 2, unde prezintă emisiunea “D’ale lu Mitică”, actorul a ajuns să facă economie la sânge pentru a se putea întreține.

În urmă cu o săptămână, Mitică Popescu declara în spațiul public că odată cu venirea frigului alege să se îmbrace mai gros în casă pentru a nu răci, să își ia pe el o vestuță, un pulover sau o geacă. Totul din cauza economiei pe care și-a dorește să o facă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net