Radu Vâlcan, între "Retreat Vama Veche" și "Insula Iubirii"! Cum și-a sărbătorit soția, pe Adela Popescu! "A fost un fenomen!”

#Exclusiv Click!

Radu Vâlcan (47 de ani) joacă rolul lui Matei în lungmetrajul "Retreat Vama Veche" care poartă semnătura regizorului Petre Năstase, și care a avut avanpremiera miercuri seară, în prezența actorilor din distribuție și a jurnaliștilor.

S-a râs mult și au fost multe aplauze. Ada Condeescu este în "Retreat Vama Veche" o fosta iubită de-a lui Radu Vâlcan pe care îl găsește într-o relație în Vamă cu actrița Lia Sinchevici, însărcinată în luna a noua.

Cât de mult i-a plăcut prezentatorului TV la filmări, cum și-a sărbătorit soția, pe Adela Popescu, când a împlinit 38 de ani, acum două zile, când va fi gata casa lor de la Șușani și ce spune despre sezonul de la "Insula Iubirii", am aflat totul chiar de la el, în exclusivitate pentru Click!

"Dacă plecăm în foarte multe vacanțe nu ne mai mutăm la casa nouă"

Radu, cum ai sărbătorit-o pe Adela, de ziua ei?

Cred că a fost foarte-foarte frumos pentru ea pentru că am organizat împreună cu copiii, cu băieții noștri, acasă, baloane, mesaje, i-am scris fiecare câte o scrisoare. Cred că s-a bucurat foarte mult pentru că am fost foarte ocupați alaltăieri și am petrecut frumos, în familie.

Am întrebat-o pe Adela ce își dorește la 38 de ani și a zis că foarte multe vacanțe și să vă mutați în casă nouă.

Așa a zis? În care ordine?

Cred că vacanțele primează, nu știu!

Păi dacă plecăm în foarte multe vacanțe nu ne mai mutăm la casa nouă. Cum facem? Lasă că vorbesc eu cu ea! Cred că a luat-o valul.

Dacă ar fi să mergeți acum voi doi într-o vacanță, unde v-ați duce?

În Thailanda!

Tot acolo! Îți place, nu?

Da!

"Am petrecut împreună un timp absolut superb"

Joci un frumos rol, pe Matei, în filmul "Retreat Vama Veche".. Ce ți-a plăcut cel mai mult la filmări și cu cine ai  interacționat cel mai mult?

Cel mai mult mi-a plăcut că am stat singuri în Vamă, fără copii. De ce spun asta, pentru că a fost primul nostru moment când am stat atât de mult timp fără ei și  era fix perioada când cel mic, Adrian,  ne doream să îl înțărcăm, și s-a nimerit foarte bine atunci, totul a fost foarte bine. Am petrecut împreună un timp absolut superb. Și distribuția filmului a fost pe măsură pentru că s-a nimerit să fim colegi cu oameni pe care îi cunoaștem,  care ne sunt apropiați, cu care ne vedem în dese momente. Îmi pare rău că nu a fost și Fodor pentru că și el, ca și noi  este vamaiot din fire. Să știi că s-a ofticat foarte tare că a filmat în București, că nu am filmat cu el. Eu îi tot trimiteam poze și filmulețe de acolo și era înnebunit, l-au luat nervii.

Am mai întrebat-o pe Adela dacă acasă te pălmuiește, cum s-a întâmplat în film!

Ce a zis?

Să zic? Se mai întâmplă din când în când, nu știu!

A fost o secvență foarte mișto în film, am avut parte de ajutorul unui cascador acolo și i-a  ieșit foarte bine! Adela joacă foarte bine  și  uite, a fost imaginea cu ea pe ecran puțin mai devreme, a fost foarte credibilă.

Ai văzut filmul până acum?

Nu l-am văzut deloc. Am emoții, să știi!

Cum e casa nouă, e gata? Reușiți să petreceți sărbătorile acolo?

Casă de la țară, nu? Este pe final, încă mai sunt chestiuni de pus la punct, nu ne grăbim dar eu consider că am luat o decizie bună, în special pentru copii și pentru noi, până la urmă.

 Ce ți-a plăcut ție de la "Insula iubirii" de acum?

Cel mai mult? Am fost surprins de reacția publicului și de faptul că au fost extrem de receptivi. Într-adevăr a fost un fenomen și nu știu cum să le mulțumesc pentru că am fost surprins.

A fost cel mai tare sezon acum?

Nu aș putea spune că a fost cel mai tare sezon, cam toate sezoanele au avut particularitățile lor și gradul lor de succes dar acum  s-a întâmplat ceva, habar nu am!

Povestea filmului este despre trei prietene prinse într-un triunghi amoros

După mai bine de un an și jumătate de la primul „Motor”, lungmetrajul „Retreat Vama Veche” promite să aducă în cinematografele din întreaga țară atmosfera de Vamă, de prietenie, de povești de iubire, de petreceri până la Răsărit și de terapie prin comedie. Filmul spune povestea a trei prietene bune, interpretate de Ada Condeescu, un psihoterapeut de cuplu apreciat, Adela Popescu, un medic stomatolog căutat și Laura Cosoi, director și patron de agenție de publicitate, toate trei femei de succes, aflate în plină dezvoltate profesională și aparentă stabilitate personală.

Când personajul interpretat de Ada Condeescu urmează să se căsătorească în curând cu un arhitect de succes interpretat de Răzvan Fodor, cele două prietene ale ei își amintesc de promisiunea făcută în tinerețe și organizează un week-end de petrecere a burlăcițelor în Vama Veche. Yoga, masaje, retreat, răsfăț și distracție până în zori erau parte din planurile celor 3 fete care însă intră într-o aventură plină de imprevizibil, de revelații, de întâlniri cu trecutul și reglare a viitorului odată ce ajung la pensiunea rezervată care se dovedește a fi a fostului iubit al Adei, interpretat de Radu Vâlcan, și al soției acestuia jucată de Lia Sinchevici, însărcinată în luna a noua.

Pleacă în caravană prin 9 orașe

Filmul are parte și de scene memorabile, pline de umor și de spirit, interpretate de Florin Călinescu, Mihai Mărgineanu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Vasile Calofir, Daniel Nuță, Roxana Condurache, Smaranda Caragea, Adelina Pestrițu, Emi Alupei sau Cosmina Păsărin.   

Actorii și parte din echipa de producție pornesc într-o caravană prin 9 orașe din țară, un adevărat turneu și tur de forță, din dorința de a se întâlni cu oamenii din toată țara și de a-i chema, din 18 octombrie, în cinematografe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner P. Diddy
banner Ana Maria Gheorghe
Banner Ioana Ginghina
cuplu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net