Răzvan Simion se retrage din televiziune?: „ Îmbătrânești. Sunt, totuși, 15 ani de Neatza”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Răzvan Simion a reușit să-și facă un nume în televiziune, iar în spatele celor peste 15 ani de TV se află multă, multă muncă. Și pentru că mulți se întreabă cât mai rezistă, pentru că, nu-i așa, nu-i ușor să fii zi de zi în live, moderatorul TV ne-a oferit detalii.

Click! publică în exlusivitate un interviu excepțional cu prezentatorul TV, cu care ne-am întâlnit, recent, la un eveniment monden. Nu a fost singur, ci însoțit de iubita lui, Daliana Răducan, dar și de fiica lui din prima căsătorie. Am stat la povești atât cu Ianca, cât și cu Răzvan. Haideți să vedeți ce a ieșit.

Răzvan și Ianca Simion, interviu la dublu!

Click!: Răzvan, Ianca, nu pot să trec cu vederea peste faptul că sunteți foarte bine îmbrăcați, cine se ocupă de vestimentația voastră?

Răzvan Simion: Vestimentația prezentatorului este oferită de familie. Tot timpul suntem atenți, pentru că Diana Baicu este tot timpul elegantă și noi nu putem fi altfel.

În ultime vreme, Ianca a început să fie din ce în ce mai prezentă la evenimente. Îți place? Ești și model în câteva reclame ...

Ianca Simion: Da, așa este. Am început să calc pe urmele tatălui meu. Am început să am câteva campanii și eu zic că au ieșit destul de bine. 

Răzvan Simion: Nu știu cât de mult și-a dorit, a crescut cu echipa de la Neatza, echipa de la X Factor, pozele ei de avatar de pe social media sunt de la pupitrul X Factor, știe cu ce se mănâncă, nu e întotdeauna o lume nemaipomenită, iar sclipiciul ăsta nu se păstrează și de îndată ce luminile se sting, dar dacă ea preferă zona asta și o mulțumește, eu nu pot decât să o încurajez. Este o chestie care te toacă, macină. Clovnul care termină reprezentația este trist, până la ultima reprezentație, doar cine nu e în domeniul ăsta poate crede asta, dar ea o face auxiliar. Nu e, bănuiesc, țelul ei în viață. 

Ianca Simion: Este pe planul doi, totuși, sunt clasa XII-a. Nu mă gândesc să-i iau locul la Neatza. Este mai mult ca un hobby. 

Poate îți iau copiii locul la Neatza? Cum ar fi ...

Răzvan Simion: Dacă lor le place chestia asta, care, repet, te macină, pot să-i ajut, căci sunt în măsură, am o grămadă de trucuri pe care le pot folosi, dacă vor să se îndrepte în direcția asta, însă dacă vor să facă altceva, îi încurajez în orice direcție.

Răzvan Simion pleacă din televiziune? Răspunsul este clar: NU!

Pe tine te-a măcinat meseria asta?

Răzvan Simion: Eh, pe cine nu macină? Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămâna, echipa Neatza este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână. Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de Neatza, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată, vârsta ei, de când fac doar TV.

Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. Să nu poți să ai intimitatea pe care majoritatea oamenilor un pic apăsător, dar nu mă plâng, asta vine cu o satisfacție. Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia, l-ai văzut și pe Cristiano Ronaldo, nu mai aleargă ca la 30 de ani.

Păi, și cât mai plănuiești să rămâi la TV, dacă ești așa obosit? Te gândești la un moment în care să te retragi și să faci altceva?

Răzvan Simion: Nu, nu am planul ăsta. Mă mai întreabă și oamenii, însă le răspund: încercați să faceți voi și altceva în afară de televiziune la nivelul ăsta și să vedeți dacă mai aveți energie să faceți altceva. Sau dacă mai vrei să faci altceva. Și cu cifre bune, în fiecare zi. Mai mergi apoi într-o vacanță, te bucuri de copiii tăi. 

Și ce mai faci în afară de televiziune, totuși?! Toți mă întreabă: Bă, trăiesc, dar nici tu nu ai amintirile mele, nici eu nu am banii tăi, dar asta este, nu mă interesează. Momentan colecționez amintiri. Și atât.

Ești fericit?

Răzvan Simion: Da, foarte.

Știu că Ianca este la liceu în Timișoara, Tudor este tot acolo la școală ...

Răzvan Simion: Ianca termină liceul acum, Tudor e încă la școală. Uite, ea a venit să-și dea niște examene, îl așteptăm și pe Tudor, apoi plecăm la soră-mea în Germania. Toți patru plecăm și avem un weekend prelungit și am ajuns la un nivel în care pot să-mi iau un weekend prelungit, pentru că, hey, suntem mulți la Neatza. Ai văzut, e grădiniță mare. Cam asta facem, ne vedem mai des decât credeți voi, se fac 45 de minute până la Timișoara.”, ne spunea prezentatorul TV, cu o săptămână înainte de Crăciun.

Răzvan Simion lucrează de peste 18 ani în televiziune!

Prezentatorul face echipă bună la Neatza cu Dani Oțil, iar de ceva timp mai are și alți colegi, pe Diana Munteanu și pe Florin Ristei, dar și pe asistenta TV Ramona Olaru, care s-au alăturat în sezonul 13, pe 31 august 2020.

Răzvan Simion este din Reșița, născut în 1980, iar până în 2015 a fost căsătorit cu Diana Simion, cu care are doi copii, pe Ianca și Tudor.  Ulterior, prezentatorul a avut o relație cu Lidia Buble, iar de aproape doi ani se iubește cu Daliana Răducan, fost arhitecht la ”Visuri la cheie”.

Răzvan a început să prezinte ”Neatza”, alături de Dani Oțil, la Antena 1, din 2008, pe 28 august începând cel de-al 14 sezon al emisiunii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net