Daliana Răducan, momente de maximă tandrețe în public. Gestul plin de iubire față de Răzvan Simion

Ultima actualizare:

Daliana Răducan, 31 de ani, și iubitul ei Răzvan Simion, 42 de ani, au participat la un eveniment monden, desfășurat, recent, în București. Celor doi le-a fost alături și frumoasa Ianca, 18 ani, fiica lui Răzvan. Astfel, simpaticul prezentator al matinalului de la Antena 1 a fost înconjurat de cele mai importante femei din viața sa.

Așa cum le stă bine unor vedete, cei trei au mers în fața panoului destinat fotografiilor oficiale ale evenimentului, iar Daliana s-a asigurat că vor fi surprinși corespunzător în poze. Frumoasa arhitectă a observat câteva șuvițe rebele și, imediat, l-a aranjat pe Răzvan Simion încât să fie în cea mai prezentabilă formă. I-a aranjat rapid părul, demonstrând atenția maximă asupra detaliilor, o calitate specifică domeniului în care Daliana activează.

Cei doi formează un cuplu solid, relația lor devenind oficială în primăvara anului 2021. Un aspect armonios al poveștii lor de dragoste este faptul că o au destul de des aproape pe fiica lui Răzvan, Ianca, care a devenit majoră, anul acesta. De altfel, adolescenta a fost cea care „i-a dat de gol”, pe vremea când cei doi adulți țineau relația cât mai departe de ochii curioșilor.

Ianca i-a fotografiat când luau masa și a publicat fotografia, în urmă cu mai bine de un an. Daliana Răducan este o cunoscută arhitectă, familiarizată cu lumea audiovizualului, întrucât a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro Tv. Formatul i-a facilitat o expunere binevenită, așa că tânăra arhitectă a dezvoltat un concept propriu, sub forma unui site și a unui canal You Tube, unde găzduiește o emisiune online de profil, sub umbrela motto-ului „Trăiește frumos”. Evident, Daliana coordonează și un birou de arhitectură, situat într-o zonă emblematică a Bucureștiului, într-o zonă înțesată cu bijuterii arhitectonice, pe strada Paris. Daliana a devenit, astfel, o arhitectă și designer de interior cu reputație.

Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate - căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă", este autodescrierea de pe site”, se descrie Daliana Răducan.

De altfel, Răzvan Simion îi laudă proiectele și nu exclude posibilitatea ca cei doi să ajungă chiar și în fața altarului, preferând să mențină suspansul, dar și discreția, asupra acestui moment.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net