Tot răul spre bine! Marian Drăgulescu a impresionat-o pe Larisa Drăgulescu

#Exclusiv Click!

Larisa (38 de ani) și Marian Drăgulescu (42 de ani) au avut un mariaj cu suișuri și coborâșuri. În ciuda divergențelor dintre ei, cei doi nu au uitat să fie părinți, așa că cei doi copiii pe care îi au împreună nu duc lipsă de afecțiune. Contactată de Click!, roșcata ne-a dezvăluit că fostul gimnast a fost destul de generos cu cei doi moștenitori pe care îi are de Moș – Crăciun.

Sărbătorile de iarnă au venit, așa că sufletele multor români se îmbunează! Este valabil și pentru Larisa și Marian Drăgulescu, care au reușit să îngroape securea războiului după ce, în 2009, au divorțat cu scandal. Totul după ce fostul sportiv a dat-o afară din casă cu copii și a agresat-o fizic pe vedetă. Timpul a trecut și lucrurile s-au mai liniștit în familia lor.

„Sărbătorile de iarnă o să le petrec acasă la Reșita, împreună cu familia mea. Cu fostul soț nu am mai vorbit deloc, chiar dacă am divorțat recent. Cu primul soț este altceva, pentru că ne leagă copiii. De data asta, Marian nu vine cu noi să petreacă Sărbătorile și nici noi nu putem pleca.

Suntem amândoi ocupați cu noile afaceri. Eu cu salonul meu de înfrumusețare și el cu sala lui de sport. Marian le-a trimis deja cadourile copiilor de Crăciun. Le-a pus o sumă de bani la fiecare în cont să își cumpere ce vor. Nu contează câți bani, important a fost gestul și că îi iubește mult.”, a declarat Larisa Drăgulescu, pentru Click!.

Marian Drăgulescu nu este un tată indiferent

Chiar dacă fostul gimnast nu s-a înțeles cu Larisa, el nu a încetat o clipă să își iubească necondiționat copiii pe care îi au împreună. În urmă cu două luni, Beatrice, fiica celor doi, a împlinit 18 ani, așa că cei doi părinți nu au fost deloc indiferenți la ziua de naștere a fiicei lor și i-au pregătit o petrecere de pomină cu 70 de invitați.

„Ea (n.r – Beatrice) a fost destul de modestă, nu și-a dorit nimic special, a vrut să fie surpriză, nu a vrut să vadă tortul, sala, aranjamentul, a vrut să fie surprinză. Singurul lucru pe care și l-a dorit, a spus că vrea să arate ca o prințesică în ținuta ei.

Partea de sus a fost un corset cu cristale, iar partea de jos a fost fusta de la rochia mea de mireasă de la nunta cu Marian. Tortul a fost alb cu roz, mare, pe trei etaje. Au fost 70 de persoane, am încercat să ne limităm la 70, altfel puteam să ajungem la mult mai mulți.

Costurile au fost pe măsură, cam câteva mii de euro, nu mai contează. Important e că a ieșit foarte frumos, așa cum ne-am dorit”, povestea Larisa Drăgulescu, după petrecerea grandioasă organizată fiicei sale.

Larisa Drăgulescu, viață ca în filme

După separarea de Marian Drăgulescu, roșcata s-a confruntat cu mari probleme financiare. Așa că, după separare, timp de șapte ani, ea împreună cu cei mici au ajuns să schimbe mai multe chirii.

Lipsa banilor și neajunsurile de zi cu zi au determinat-o pe Larisa să ajungă escortă în Germania, să facă videochat și multe alte lucruri neortodoxe. Ba mai mult, a fost căsătorită pentru o perioadă scurtă și cu un alt bărbat de care a divorțat recent din cauză că lucrurile nu funcționau între ei așa cum trebuia…el este stabilit în Germania, iar Larisa în România, unde are grijă de cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Marian Drăgulescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net