Ce mare sportivă i-a furat inima lui Marian Drăgulescu. „Avea tot pachetul...”

Ultima actualizare:

Marian Drăgulescu a recuoscut că a flirtat ani buni de zile cu o mare sportivă. Momentele „încinse” s-au petrecut cu multă vreme în urmă, atunci când celebrul gimnastic încă participa în competiții. 

Ce mare sportivă i-a furat inima în trecut? Foto: Facebook/Marian Drăgulescu
Ce mare sportivă i-a furat inima în trecut? Foto: Facebook/Marian Drăgulescu

După două luni petrecute în Republica Dominicană în reality-show-ul „Survivor" de la Pro TV, Marian Drăgulescu nu a dispărut din centrul atenției. De altfel, nici nu are de ce s-o facă! Cel mai titrat gimnast român e întotdeauna o prezență plină de culoare și voie bună.

Citește și : Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor

Într-un interviu, fostul mare sportiv a dezvăluit că o perioadă lungă de timp a flirtat cu celebra Svetlana Khorkina. În vârstă de 43 de ani, aropiata președintelui Rusiei este multiplă campioană olimpică și mondială.

Marian Drăgulescu a dezvăluit că cei doi se întâlneau la competiții atunci când erau sportivi. „Am prins-o perioadă lungă pe Svetlana”, a precizat fostul gimnast. Totodată, Marian a precizat că aceasta „avea tot pachetul”.

Vezi și: Larisa Drăgulescu, despre relația tumultoasă cu Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu și sportiva Svetlana Khorkina au flirtat în trecut. „Ne întâlneam la competiții, dar...”

Cel mai titrat gimnast din istoria României a vorbit despre legătura dintre el și celebra Svetlana Khorkina. Totuși, în ciuda flirturilor, nu a existat nimic întrei ei, a recunoscut marele sportiv.

Vezi și: Marian Drăgulescu, planuri mari după eliminarea de la Survivor. Se însoară a treia oară?

„A existat un flirt, aşa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii.

Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonări. Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic.

Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrățișam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult. Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate… avea tot pachetul”, a spus Marian Drăgulescu la Orange Sport.

Vezi și: Cine este cu adevărat Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin

Campioană olimpică și mondială, Svetlana Khorkina este acum parlamentar rus. Ea este o susținătoare a lui Vladimir Putin, făcând parte din partidul acestuia, scrie GSP.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net