10 accesorii chic și versatile pentru un look impecabil

Accesoriile versatile şi chic sunt acelea pe care le poţi purta cu o mulţime de haine, la cât mai multe ocazii. Da, există accesorii pe care le poţi purta atât cu rochii, cât şi cu jeanşi sau colanţi, fie că mergi la birou, fie că mergi să te plimbi în parc. Acestea merită un loc special în garderoba ta, deoarece te scot rapid din impas când nu ai idee cum să îţi accesorizezi outfiturile.

10 accesorii chic și versatile pentru un look impecabil
10 accesorii chic și versatile pentru un look impecabil

Inspiră-te din lista de mai jos ca să alegi cele mai versatile accesorii pentru ţinutele tale:

Eşarfa din mătase

Un accesoriu chic şi foarte uşor de asortat, eşarfa din mătase merită un loc special în garderoba ta. Optează pentru un model de dimensiuni mici sau medii, din mătase sau satin, într-o culoare potrivită stilului tău vestimentar. Eşarfa din mătase se va asorta de minune cu rochii, fuste, sacouri, jeanşi sau chiar ţinute office.

Geanta tote 

O geantă tote în nuanţe de negru sau maro te va scoate din impas când vine vorba de ţinute de zi. Aceasta reprezintă o piesă clasică, pe care o poţi combina atât cu rochii, cât şi cu jeanşi sau colanţi. Alege o geantă tote din piele sau piele ecologică, pe care să o poţi integra în cât mai multe ţinute.

Cureaua din piele

O curea din piele cu design clasic se va potrivi de minune cu jeanşi, fuste sau chiar pantaloni casual ori office. Cumpără un model în nuanţe de negru sau maro, cu catarama cât mai simplă, de preferat în tonuri de argintiu sau auriu. Dacă porţi foarte des curele, optează pentru două modele în garderoba ta: una maro şi una neagră.

Brăţara minimalista din aur sau argint

O brăţară cu design simplu, minimalist, din aur sau argint, îţi va completa perfect ţinutele, indiferent de ocazie. Aceasta se poate purta cu rochii de zi sau elegante, salopete, jeanşi, tricouri, cămăşi sau fuste de toate felurile. E de preferat să optezi pentru metale preţioase deoarece acestea rezista excelent în timp.

Pantofii casual de damă

O pereche de pantofi casual de damă, fie model bărbătesc, fie balerini sau loafers, nu îţi pot lipsi din dressing. Pantofii casual pentru damă merg cu o mulţime de haine şi se pot adapta oricărui stil vestimentar. Poţi să porţi pantofi casual de damă cu jeanşi, rochii, fuste mini sau midi, pantaloni office sau chiar salopete din denim.

În afară de pantofii casual, e bine să faci loc în garderoba şi pentru o pereche de adidaşi pentru femei. Poţi achiziţiona o pereche de adidaşi de damă de la Puma, Nike, Under Armour sau Skechers, dacă îţi doreşti un model de la un brand de renume. 

Broşa vintage

Un accesoriu timeless, plin de rafinament, broşa vintage va da personalitate ţinutelor tale, fie că porţi un sacou, fie că porţi un pulover de caşmir. Cauta un model care să te reprezinte, adecvat stilului tău. Găseşti broşe vintage atât din aur, argint sau oţel inoxidabil, cât şi modele din materiale textile, precum lana.

Bereta din lână

Când vine vorba de accesorii pentru sezonul rece, bereta din lână se număra printre cele mai populare opţiuni. Alege un model bej, negru, roşu sau bleumarin, pe care să îl asortezi uşor cu rochii, fuste, pantaloni eleganţi, salopete sau cămăşi. De asemenea, este important să ţii cont de culoarea părului tău când alegi nuanţa beretei.

Cerceii hoop

Cerceii hoop se număra printre modelele clasice de bijuterii şi se potrivesc de minune cu ţinute cool şi îndrăzneţe. Dacă vrei o pereche de cercei ce nu se va demoda prea curând, cauta o variantă de hoops subţiri, aurii sau argintii, fără pietre sau aplicaţii. Îi vei putea purta cu blugi, rochii, cămăşi, seturi de tricot sau chiar piese sport.

Ochelarii de soare aviator

Vrei o pereche de ochelari de soare pe care să o asortezi rapid şi care să nu iasă prea curând din trend? Ei bine, ochelarii aviator bifează ambele cerinţe cu brio. 

Optează pentru o pereche de ochelari de soare aviator cu design clasic şi lentile negre, albastre, mari sau verzi, pe care să îi porţi atât iarna, cât şi vara. Aceştia se asortează atât cu rochii elegante, cât şi cu jeanşi sau haine sport.

Poşeta clutch

O geantă esenţială pentru ocazii speciale şi evenimente black ţie, clutchul nu îţi poate lipsi din dressing. Alege un clutch cu model deosebit, care să îţi pună în valoare ţinutele elegante. Bineînţeles, este de preferat să cauţi o culoare uşor de asortat, în special cu rochiile pe care le ai deja în garderobă. De obicei, poşetele clutch în nuanţe de negru, bej sau multicolore se asortează rapid cu tot felul de culori.

Când vine vorba de accesori chic şi versatile, adăugă pe lista de cumpărături geanta tote, clutchul, bereta din lana, cureaua din piele, cerceii hoop şi ochelarii de soare aviator. Te vor ajuta să completezi ţinute de tot felul, indiferent de stilul vestimentar pe care-l adopţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
coji de cartof in supa jpg
Horoscop jpg
Zacusca de legume cu fasole  Sursa foto shutterstock 1498884521 jpg
De ce ai nevoie pentru un sistem de încălzire bine pus la punct (2) jpg
horoscop jpeg
horoscop 4 august jpg
image png
horoscop png
image
actualitate.net
image
actualitate.net