100 de zile până la Campionatul European de Fotbal U21

Costin Deşliu moderează o ediţie specială la TVR 1, diseară, de la ora 21.00. Despre sport, pasiune şi „cea mai frumoasă meserie din lume” aflăm mai multe chiar de a jurnalistul TVR.

image

  După ce a reuşit performanţa memorabilă de a evolua în semifinale la Europenele din 2019, reprezentativa U21 a României urmează să joace, chiar pe teren propriu, în cea de-a patra competiţie UEFA EURO U21, găzduită în această vară de România şi Georgia. În 2023, România revine la EURO U21 și va juca, pe stadionul Steaua din București, în compania reprezentativelor Spaniei (21 iunie), Ucrainei (24 iunie) și Croației (27 iunie).

Televiziunea Română este broadcaster oficial al evenimentului, astfel că microbiştii vor putea susţine juniorii urmărind meciurile, în direct şi în exclusivitate, pe posturile TVR.Mai sunt exact 100 de zile până la UEFA EURO U21. Astăzi, 13 martie, se pun în vânzare biletele pentru competiţia de tineret, iar Televiziunea Română marchează momentul printr-o ediţie specială, transmisă în direct la TVR 1, de ora 21.00.

image

„În această vară vom avea din nou emoții pentru tricolori. Pentru cei mici, deocamdată. Din 21 iunie, în direct la TVR, va începe Campionatul European Under 21, care este și organizat de țara noastră împreună cu Georgia”, spune jurnalistul TVR Costin Deşliu, cel care moderează emisiunea „100 de zile până la Campionatul European de Fotbal U21” din această seară. Parteneri de dialog îi sunt selecţionerul Naţionalei U21 Emil Săndoi, respectiv Daniel Pancu, antrenorul echipei naţionale U20.

Cu trofeul UEFA EURO U21 pe masă, moderatorul şi invitaţii săi vor aduce cele mai noi informaţii despre pregătirile Naţionalei noastre pentru eveniment, dar şi despre competitorii elevilor lui Emil Săndoi. Vom avea ocazia să revedem cele mai spectaculoase momente de la ediţia din 2019 a competiţiei, când tricolorii au întâlnit reprezentativa Germaniei în semifinale, dar şi din 2021, când am fost eliminaţi în faza grupelor. Ce s-a îmbunătăţit între timp, la ce se mai lucrează, cum abordează selecţionerul Săndoi primele partide jucate de echipa sa, dar şi ce jucători din Naţionalele Italiei sau Franţei vom avea ocazia să vedem anul acesta pe arenele din Cluj-Napoca aflăm în această seară, de la ora 21.00, în ediţia specială „100 de zile până la Campionatul European de Fotbal U21” de la TVR 1.

Viaţa, ca într-o emisiune de televiziune...

image

Jurnalist cu o carieră de aproape 20 de ani în televiziune, Costin Deşliu se bucură că a trăit, până acum, „cele mai frumoase experiențe profesionale. Pentru că nu le consider a fi reușite ale mele. Cele mai frumoase momente din care poți face parte în calitate de moderator, prezentator, producător sau reporter sunt Jocurile Olimpice și Campionatele Mondiale. Și am avut bucuria să prind deja două ediții ale Jocurilor Olimpice – Rio 2016 și Tokyo 2020 și două ediții de Mondial – Rusia 2018 și Qatar 2022”, punctează el.

Singurul regret este acela că „Naționala României de fotbal nu a fost prezentă la niciunul dintre aceste două turnee finale. Din punct de vedere profesional, ar fi fost ceva de neegalat”, este convingerea lui Costin.

Practic cea mai frumoasă meserie din lume... din întâmplare”, mărturiseşte el, „aşa cum de multe ori ni se întâmplă cele mai importante lucruri în viaţă”. Şi poate tot întâmplarea a făcut ca, într-o dimineaţă, să butoneze telecomanda, pentru a ajunge la postul unde o fată frumoasă prezenta o emisiune: „Pe Lorena am cunoscut-o într-o dimineață. Ea prezenta matinalul, iar eu eram acasă și mă uitam la televizor. Și pentru că mi s-a părut cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată, mi s-a părut și normal să îi și spun... și așa a început”, îşi aminteşte Costin prima întâlnire cu cea care avea să-i devină soţie

image

Acum, cu atât mai mult cu cât în familia lor a venit, în urmă cu 4 ani, şi micuţul Dima, viaţa lor este... „ca într-o emisiune tv. Trebuie să fie totul pregătit bine dinainte, încât să fie timp pentru toate. Singurul lucru mai complicat este că trebuie să ne planificăm concediile în funcție de grilele a două posturi TV...”, ne împărtăşeşte jurnalistul TVR.În ceea ce-l priveşte pe Dima, are toate premisele să le calce pe urme părinţilor săi. „Este obișnuit deja cu televiziunea, pentru că încă de la 2 ani vine cu mine la TVR și cu Lorena prin Antene. Nu știu cât de mult îi place, dar este nevoit. De multe ori suntem amândoi la serviciu în același timp și se întâmplă să fie și el undeva prin studio în timpul jurnalelor noastre”.

Cu tot programul său încărcat, Costin Deşliu îşi face timp întotdeauna pentru marea sa pasiune, sportul: „Îl practic la serviciu și încerc să îl practic în fiecare zi și în timpul liber. La muncă vorbesc și scriu despre sport, iar în rest, îl practic. De la fitness, tenis, jogging... orice, doar să nu stai prea mult pe canapea”, este recomandarea pe care jurnalistul TVR o face şi telespectatorilor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net