3 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a cumpăra și de a instala lumini LED

Benzile de lumini LED flexibile sunt utilizate în întreaga lume în diverse proiecte industriale, comerciale și rezidențiale. Benzile de iluminat cu LED-uri sunt populare în rândul multor arhitecți și proiectanți de iluminat datorită îmbunătățirilor în ceea ce privește eficiența, opțiunile de culoare și luminozitatea.

image

Cea mai mare atracție este ușurința cu care sunt instalate. Flexibilitatea lor, profilul redus și accesoriile utile le fac să fie cele mai populare lustre LED pentru cei care fac bricolaj acasă. Cu aceste benzi cu LED-uri, un proprietar poate proiecta ca un profesionist, cu consumabilele potrivite și doar o oră sau două.

Există multe opțiuni pentru benzile de lumini cu LED-uri, fără a exista un standard simplu „o mărime care să se potrivească tuturor". Acest ghid de resurse pentru lustre LED va educa atât începătorii, cât și experții, cu privire la găsirea celor mai bune benzi de lumini LED pentru treabă și la modul de utilizare a acestora, depășind în același timp rețineri comune de instalare.

Benzile de lumină cu LED-uri: ce le face atât de speciale?

Benzile de lumini cu LED sunt cunoscute pentru dimensiunea și flexibilitatea lor cu profil redus. LED-urile eficiente se află pe o placă de circuit de 10 mm lățime, oferită în lungimi diferite. Luminile cu bandă LED flexibile au multe caracteristici care le fac ușor de utilizat într-o varietate de situații:

Tăiere la dimensiune - Tăierea benzilor LED este foarte simplă datorită liniilor de tăiere de-a lungul benzilor. La fiecare punct de tăiere există o linie neagră cu plăcuțe de lipire din cupru care se află pe fiecare parte. Plăcuțele de lipit din cupru fac ca fiecare bucată de bandă să fie adresabilă chiar și după ce a fost tăiată. Acest lucru face posibilă conectarea benzilor LED împreună sau conectarea benzii într-o altă zonă a casei dvs.

Bandă LED flexibilă cu adeziv - Benzile LED au un suport adeziv 3M pentru opțiuni simple de montare. Banda flexibilă, cu profil redus, are un suport detașabil care expune adezivul 3M, permițând o instalare simplă de tip „peel-and-stick".

Rezistent sau nu la apă - Benzile LED nu se limitează la proiecte de interior. Benzile de lumini cu LED impermeabile sunt clasificate IP65 cu un material din rășină siliconică care protejează componentele benzii de praf și umiditate. Luminile LED impermeabile sunt puțin mai scumpe, dar sunt o necesitate pentru orice proiect care se află în aer liber sau în apropierea apei.

Lumini LED de 12 volți - Benzile luminoase cu LED au nevoie de o intrare de alimentare de 12 VDC pentru a funcționa. Acest lucru va necesita un transformator AC/DC pentru utilizarea în casă, dar face cablarea benzilor prin casă mult mai sigură. De asemenea, bateriile au o ieșire de curent continuu, astfel încât puteți găsi lustre LED alimentate cu baterii cu aceste benzi flexibile.

Benzile flexibile cu LED-uri sunt excelente pentru tot felul de proiecte, dar uneori este greu să știți de unde să începeți.

Densitatea benzilor LED = luminozitate

Densitatea unei benzi luminoase cu LED-uri înseamnă câte LED-uri se află într-o anumită zonă. Pentru benzile flexibile cu LED-uri, densitatea se măsoară în „LED-uri pe metru". Banda cu densitate standard are 30 de LED-uri/M, în timp ce banda cu densitate mare are 60 de LED-uri/M.

O bandă cu densitate mai mare echivalează cu o lumină de calitate superioară, mai strălucitoare. Un Lumen este măsurarea luminozității așa cum este percepută de ochiul uman. Mulțumită iluminatului cu incandescență, cei mai mulți dintre noi folosesc wați pentru a măsura luminozitatea unei lumini. Cu LED-urile, lumenii sunt noul standard pentru a descrie puterea luminii unei lustre LED. Puterea luminoasă este una dintre cele mai importante părți ale alegerii benzilor luminoase cu LED-uri, deoarece va determina tipul de lumină pe care îl veți primi.

Asigurați-vă că rețineți modul în care sunt urmăriți Lumeni atunci când comparați luminozitatea benzilor LED. Benzile sunt etichetate ca Lumeni pe metru. Pentru a găsi producția totală de lumeni, trebuie doar să aflați câți metri veți rula.

Puterea luminoasă este una dintre cele mai importante părți ale alegerii benzilor de lumini LED, deoarece va determina tipul de lumină pe care o veți primi.

Culoare: RGB Multicolor, UV, Culori, Alb Gama CCT

Culoarea benzii LED depinde de preferințele personale. Benzile LED RGB sunt o opțiune bună pentru cei cărora le place o anumită varietate și efecte de culoare.

Benzile RGB sunt benzi care schimbă culoarea și sunt excelente pentru iluminatul de accent în toată casa. Acestea utilizează diode roșii, verzi și albastre, astfel încât pot fi amestecate pentru a crea multe culori diferite. Dacă folosiți benzi RGB pentru lustre LED sau lampadare, asigurați-vă că folosiți un controler cu 3 canale din secțiunea de reglare a intensității luminoase.

Există o versiune Ultra Violet (UV) a benzilor disponibile. Aceasta este o opțiune excelentă pentru aplicații UV sau pentru a vă crea propria lumină neagră. Benzile sunt, de asemenea, disponibile în culori unice de: Roșu, Verde, Albastru, Galben și Alb (3000-6500K CCT).

CCT înseamnă Correlated Color Temperature, care reprezintă temperatura de culoare a luminii, măsurată în grade Kelvin (K). Clasificarea temperaturii unei benzi LED afectează în mod direct aspectul luminii. Albul cald este ceea ce noi numim 3000K, care dă un aspect portocaliu sau gălbui. Pe măsură ce creștem gradele Kelvin, culoarea se schimbă de la galben la alb deschis, la alb natural și apoi la alb albăstrui, care este cunoscut sub numele de alb rece.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net