5 modele de oglinzi de baie pe care să le încerci în toamna asta

Dacă a sosit momentul pentru o schimbare de design în casa ta și ai decis să începi cu baia, s-ar putea să ai nevoie de puțin ajutor. Pentru că obiectele de mobilier și de design s-au schimbat destul de mult în ultima perioadă.

Oglinzi de baie
Oglinzi de baie

În plus, dacă în trecut obișnuiai să cauți în special piese de design care să se asorteze cu camera ta preferată, astăzi, o oglindă de baie poate aduce mai multe funcții decât aceea de a îți putea privi chipul în ea în momentul rutinei de îngrijire a pielii.

Iată, așadar, 5 modele de oglinzi de baie pe care să le încerci în toamna asta:

1. Oglinda care se dezaburește singură.

Nu-i așa că ai cumpăra-o chiar și numai pentru a vedea tot acest proces? Mai ales dacă ești una dintre persoanele căreia îi place să aibă oglinzile mereu curate, știi bine cât de greu este să cureți o oglindă care se scaldă într-o baie de aburi.

Se pare, însă, că acesta nu este singurul avantaj de care beneficiază acest tip de produs. Deși acum câțiva ani nu ai fi putut previziona o astfel de mișcare decât în filmele SF, cel mai probabil, astăzi lucrurile arată diferit, iar o oglindă potrivită poate să facă mai mult decât să mărească spațiul în care te afli și să-ți arate chipul pe sticlă.

Ce înseamnă asta concret? Imaginează-ți doar că ai nevoie să te aranjezi pentru o ieșire în oraș și, cum ești genul de persoană căreia îi place să își respecte rutina de îngrijire personală cu acuratețe, începi mai întâi să-ți smulgi firele de păr care au apărut peste noapte.

Numai că pentru asta ai nevoie de o precizie perfectă. Orice femeie știe cel mai bine cât de dureros este să ai sprâncene cu forme diferite. Însă lumina becului nu te ajută, iar de lumină naturală nici măcar nu poate fi vorba. Tocmai de aceea, o oglindă care să poată să așeze pe fața ta dâra perfectă de lumină este mai mult decât o binecuvântare în această situație.

Acum imaginează-ți doar ce ar însemna să beneficiezi de toate funcțiile sale complete de fiecare dată când te pregătești să ieși în oraș, de fiecare dată când vrei să-ți îngrijești pielea și de fiecare dată când te pregătești să ai parte de timp de calitate pentru tine și pentru pielea ta.

2. Oglinda de baie fără ramă se află în tendințele noului sezon.

De la oglinzile care luminează singure și care se dezaburesc după ce ai făcut duș și arată ca noi, până la oglinzile de baie fără ramă nu a mai rămas doar un pas. Cele din urmă s-au dovedit a fi o alegere preferată de mulți designeri și consultanți de interioare, în special datorită izului modern și ușor nonconformist pe care îl dau unei locuințe.

Așadar, dacă vrei să iei în calcul sfaturile designerilor și ai specialiștilor, dar ești încă prea conservator pentru a aduce tehnologia și în oglinzile de la baie, s-ar putea ca modelele fără ramă să fie compromisul perfect pentru tine.

3. Oglinzile de baie compuse din mai multe piese sunt ideale pentru a duce designul camerei tale la superlativ.

Cel mai probabil, ești deja familiar cu ideea de mozaic și cu posibilitatea amplasării unor bucăți de oglindă pe perete tocmai pentru a crea un spațiu nonconformist, cutezător și plin de vibrații, dar și pentru a aduce în același timp impresia unui spațiu mai mare într-o cameră care nu beneficiază de obicei de o suprafață enormă.

Poți amplasa bucățile de oglindă chiar lângă unul dintre dulapurile de la baie, astfel  încât așezarea acestora pe verticală să determine crearea de spațiu dorită, într-o notă care să nu pară că aceasta era principalul scop de utilizare a oglinzii.

Iar dacă nu ai încă o idee foarte clară despre cum ar trebui să arate baia ideală și cum să combini elemente cromatice diferite pentru a obține un design cinematic, minimalist, dar și răsunător pe alocuri, caută fotografii estetice pe rețele precum Pinterest.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net