Aceste 5 jocuri de păcănele sunt la modă în România în acest an

Click (1) (14) jpg

Topul preferințelor pasionaților de păcănele se schimbă de la an la an, pentru că apar periodic titluri noi. Sloturile cu fructe și cu șeptari nu mai dețin supremația, dar au reprezentante de seamă între cele mai populare jocuri. Mai nou, sunt la mare căutare păcănelele cu funcții speciale, inspirate din filme sau din legende.

Aceste 5 jocuri de păcănele sunt la modă în România în 2023:

The Good, the Bad and the Ugly

Este inspirat din filmul western cu același nume. Slotul „Cel bun, cel rău și cel urât” are grafică deosebită, chiar atipică. Grila ocupă aproape tot ecranul, fiind mărginită de cadrul de lemn folosit pentru a-i spânzura pe nelegiuiți. Pe stâlpul din dreapta este un afiș cu „Wanted”, îndoit de vânt din când în când, același vânt care suflă un balot de paie pe strada din background.

Pictogramele mai valoroase sunt seiful, grămada de galbeni și de lingouri, butelca cu whisky, insigna de șerif și pistolul așezat peste cărțile de joc. Sunt nu mai puțin de cinci simboluri Wild, reprezentate de personaje, dar și un simbol bonus, craniul din care iese un șarpe. Dacă pe ecran se apar minim trei simboluri bonus, ai de ales între trei jocuri speciale: The Good, The Bad sau The Ugly.

Sweet Bonanza

Click (2) (14) jpg

Iubitorii de dulciuri se simt în largul lor atunci când joacă această păcănea online cu fructe și bomboane colorate. „Sweet Bonanza” are șase coloane și cinci rânduri, semn că este un slot Megaways. Pentru a obține un câștig, nu este obligatoriu ca simbolurile asemănătoare să se alinieze pe trei role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta. Rotirea plătește dacă pe ecran se opresc minim opt simboluri, indiferent de poziționarea lor.

Abundența vine o dată cu declanșarea jocului bonus, prin oprirea pe ecran a minim patru acadele spiralate. În această situație, beneficiezi de 10 învârtiri gratuite în care pe role cad și bombe cu multiplicator. În aceeași rotire poți avea parte de mai mulți multiplicatori.

Shining Crown

Click (3) (10) jpg

Când spui EGT păcănele, spui în primul rând „Shining Crown”. Jocul în care apare coroana strălucitoare este un slot clasic, cu cinci role și trei rânduri, pe care se formează 10 linii de plată. Probabil că va rămâne în Top 5 păcănele online indiferent de ce se va întâmpla pe viitor în această industrie, rețeta succesului fiind una foarte simplă: Wild-ul (coroana) se extinde pe toată rola atunci când intră într-o combinație câștigătoare, cu un efect vizual care parcă aruncă o vrajă asupra ta.

În afară de Wild, slotul mai are două simboluri speciale: steluța și dolarul sunt Scatters care plătesc indiferent de pozițiile pe care se opresc pe grilă. Șeptarul nu se dezminte și este cel mai valoros simbol.

Phoenix Sun

Click (4) (3) jpg

Este un joc Megaways cu 243 de linii de plată și 7776 de modalități de câștig. Tematica este egipteană, astfel că pe grilă apar simboluri specifice, precum faraonul, Cleopatra, lupul, pisica și scarabeul. Pentru ca rotirea să fie câștigătoare este nevoie doar ca pictogramele identice să se afle pe role adiacente.

La formarea combinațiilor care plătesc ajută și simbolul Wild, care este de două tipuri: există un Wild normal, care substituie toate pictogramele obișnuite, plus un Phoenix Wild, care înlocuiește toate simbolurile, inclusiv Wild-ul normal. Mai mult decât atât, un Phoenix Wild inițiază reînvârtiri care continuă până când pe role nu mai apare un simbol special.

Los Muertos

Click (5) (2) jpg

Este un slot dedicat unei sărbători foarte importante din America Latină, „Ziua Morților”. Pe fondul sonor asigurat de mariachi, jocul se desfășoară într-un ritm alert, iar pe grila montată într-un cimitir apar cranii galbene, albastre, violet și verzi. În stânga și în dreapta grilei sunt o femeie și un bărbat pictați pe față, exact cum vezi în Mexic în timpul acestei sărbători religioase.

În jocul principal, apar simboluri și în versiunea gigant (2x2 și 3x3 poziții). Wild-ul gigant se poate opri pe rolele din mijloc. Minim trei simboluri Freespins acordă 6 rotiri gratuite, secvența putând fi redeclanșată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
zodii pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net