Află acum de ce ai nevoie pentru a amenaja o curte cu aspect rustic!

Orice om are libertatea de a-și amenaja atât locuința, cât și curtea după bunul plac. Unii preferă să adopte un stil modern, minimalist și aerisit, în timp ce alții preferă o variantă rustică, încărcată. Indiferent de varianta aleasă, motivul este același, oamenii doresc să creeze un mediu care să le ofere o stare de bine, care să fie atât plăcut la vedere, cât și util pentru nevoile lor. O locuință construită după bunul plac va oferi întotdeauna un confort sporit și va rămâne mereu un loc drag, un spațiu al liniștii, relaxării și stării de bine.

Află acum de ce ai nevoie pentru a amenaja o curte cu aspect rustic! Sursă foto: pexels.com
Află acum de ce ai nevoie pentru a amenaja o curte cu aspect rustic! Sursă foto: pexels.com

O curte pe placul tău

Ai fost într-o vacanță într-un loc de poveste din țară, iar curtea pensiunii ți-a făcut o impresie plăcută prin stilul tradițional pe care îl avea? Poate ai vizitat un prieten care a ales o abordare mai rustică în amenajarea locuinței și ai preluat ideea de la acesta? Dacă locuiești la oraș nu înseamnă că nu poți alege o variantă care să îmbine perfect aspectul tradițional cu avantajele vieții moderne. Poți folosi elemente provenite din tradițiile și obiceiurile românești și să le îmbunătățești pentru a deveni mai practice.

1. Mobilier rustic

Pentru a avea un mobilier de curte care să se potrivească cu mediul pe care vrei să îl creezi trebuie să te orientezi către acele piese confecționate numai din lemn. Într-un foișor confecționat tot din lemn, poate chiar înconjurat de stâlpi ornamentali, trebuie să așezi o masă solidă cu de scaune sau, de ce nu, chiar de băncuțe.

2.  O fântână

Nimic nu poate completa mai bine un tablou rustic sau tradițional decât amenajarea în propria curte a unei fântâni. Pentru acest proiect trebuie să sapi un puț, să pietruiești pereții înconjurători și să o decorezi după bunul plac. Bineînțeles că de cel mai mare avantaj te vei bucura atunci când aceasta este și funcțională. De aceea, trebuie să achiziționezi o pompă submersibilă și, mai ales, să alegi din gama de convertizoare de frecvență de pe shop-einstal.ro varianta potrivită pentru proiectul tău. Acest dispozitiv va asigura o bună funcționare a pompei, dar va spori, de asemenea, și protecția acesteia. Prin amenajarea unei fântâni te vei bucura de un aspect unic al curții tale, dar și de posibilitatea de a savura un pahar de apă rece și proaspătă, mai ales în zilele toride de vară.

3. Obiecte confecționate manual

În foișor poți poziționa pe stâlpii acestuia sau în orice loc în care îți permite spațiul, obiecte confecționate manual care să întărească ambientul pe care ți-l dorești. Fie că este vorba de farfurii, de obiecte din lemn, de confecții textile, profită de concediile pe care le faci prin țară și adună din fiecare loc de poveste pe care îl vizitezi obiecte specifice pentru a-ți completa propria colecție de acasă.

4. Un copac

Dacă spațiul îți permite, plantarea unui copac care să-ți poată oferi umbră pe timpul verii completează perfect acest stil rustic, țărănesc, chiar dacă te afli într-o junglă de beton.

Așadar, treptat, prin mici modificări aduse propriei curți, poți să o transformi în ceva special, un loc în care să te desprinzi în totalitate de oraș și specificul acestuia!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net