Scârțâie la orice atingere? Alege o protecție de pat pentru copii rabatabilă și silențioasă

Ultima actualizare:

Detalii, detalii, detalii!!! Până să devii părinte, nici nu bănuiai câtă importanță pot avea anumite mici caracteristici ale diverselor accesorii si nici câte pericole te pot pândi într-un pat. Venirea pe lume a copilului te-a făcut să conștientizezi faptul că nu doar alegerea unui pat confortabil este importantă, ci și accesoriile fac diferența între un somn de calitate și o noapte nedormită.

image

Somnul bebelușilor este un mister, de cele mai multe ori, pentru proaspeții părinți, căci motivele de disconfort ale celor mici sunt multe și nebănuite. În plus, copilașii nu stau locului nici în somn, fapt ce adaugă un plus de periculozitate unei acțiuni care se presupune că este statică. Astfel, pentru un somn bun și în siguranță, te poți baza pe o protectie pat copii.

În mediul online, există o gamă variată de produse cu ajutorul cărora să te asiguri că bebe va dormi bine și în siguranță. În ofertă vei găsi modele diferite, adaptate fiecărei etape de vârstă a copilului tău.

Unul dintre modelele preferate de majoritatea părinților este protecția rabatabilă și ajustabilă pe înălțime. Un atu suprem al acestui model de protecție de pat pentru copii este faptul că este silențios. Și cât de important e acest aspect doar un părinte poate înțelege! Astfel, poți ieși din cameră liniștit, fără să-l trezești pe cel mic atunci când îi ridici protecția de pat.

Orice model de protecție de pat pentru copii vei alege, te vei bucura de produse de calitate, care să îi ofere copilului tău confort și siguranță în cele mai importante momente.

De ce să alegi o protecție de pat pentru copii?

1. Siguranță! Este motivul suprem. Astfel, îl vei ști mereu în siguranță și în afara pericolului de a cădea din pat în timpul somnului. Specialiștii în domeniul siguranței copiilor nu recomandă folosirea metodelor de protecție improvizate, din cauza riscului de sufocare pe care acestea îl reprezintă. Renunță la margini improvizate din pilote, perne sau pături și protejează-l pe cel mic cu o barieră de protecție;

2. Somn liniștit – atât pentru copil, cât și pentru părinți. Nu va mai trebui să dormi iepurește, cu teamă că cel mic va putea cădea oricând din pat. În plus, copilul va dormi bine și liniștit, fără să îl deranjezi constant pentru a-l trage de pe marginea patului;

3. Confort – aceste produse sunt confecționate din materiale speciale, astfel încât să ofere confort și sunt moi și plăcute la atingere. În plus, plasa din care este confecționată această protecție de pat pentru copii face parte din categoria polipropilenei de uz alimentar, asemănătoare cu cea folosită la biberoane, și este netoxică pentru copiii curioși să o ”guste”.

4. Silențiozitate - faptul că poți să o ridici și să o cobori fără zgomot este un atu incontestabil, care își dovedește utilitatea ori de câte ori copilul ajunge în pat.

5. Ajustabilă pe înălțime – aceste protecții de pat sunt foarte lungi și înalte. Barierele se fixează sigur și stabil sub saltea. Odată montate barierele, poți să modifici cu ușurință înălțimea lor, pentru a ajunge la nivelul potrivit pentru tine, putând ajunge și până la 100cm. În plus, protecția nu se blochează și poate fi mișcată ușor și fără zgomot.

image

Descoperă gama completă de produse destinate siguranței copiilor în magazinele de specialitate și vei descoperi o ofertă variată în care vei găsi cu siguranță o protecție pat copii care să răspundă nevoilor micului ștrengar și care să vă asigure vouă, părinților, un somn fără stres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net