Bijuterii argint sau aur: care ți se potrivesc mai bine în funcție de tonul pielii tale

A alege bijuteria perfecta pentru fiecare ocazie și pentru fiecare ținută este o artă pe care, dacă reușești să o stăpânești, îți vei putea crea propriul stil. Există, însă, un detaliu pe care tindem să îl ignoram atunci când alegem bijuterii: culoarea pielii noastre.

image

Acest aspect este foarte important, întrucât poate schimba complet modul în care ne alegem bijuteriile. De asemenea, în funcție de aceasta, putem alege bijuterii argint sau bijuterii aur care să ne completeze mult mai bine ținutele și care să dea mult mai bine pe pielea noastră.

În mod normal vorbim de obicei în termeni de piele albă sau închisă la culoare. Dar adevărul este că între cele două există infinite nuanțe. Și de multe ori este oarecum dificil să diferențiezi cu certitudine în ce grupă se află pielea ta. O soluție eficientă pentru a evita îndoielile este înlocuirea conceptelor de piele albă sau brună cu piele rece sau piele caldă. În categoria de piele cu tonuri reci sunt cele mai albe, cele în care venele se văd într-un ton albăstrui. Pe măsură ce pielea începe să se întunece, se vede o nuanță din ce în ce mai verzuie până când, în pielea mai închisă, acestea nu mai sunt vizibile. Aceasta este categoria de piele cu tonuri calde. Este important să știi care este nuanța pielii tale pentru a ști ce tip de bijuterii vor arăta cel mai bine pe ea? Da, absolut da, pentru că nu toate metalele, nici toate pietrele se evidențiază la fel pe toate tipurile de piele.

Bijuterii pentru pielea cu tonuri reci

Am putea rezuma într-un pariu pe alb pe alb. Aici se află cheia. Cele mai albe sau reci tipuri de piele strigă pentru ca metalele de culoare argintie, care strălucesc și mai mult. Argintul si aurul alb sunt cei mai buni aliați pentru acest tip de piele. Motivul este foarte simplu: reflexia acestor metale se combina perfect cu reflexiile tonurilor reci. Nu același lucru se întâmplă cu aurul, deoarece acest ton, în loc să scoată în evidență pielea, ca și precedentele, mai degrabă o face să pară și mai palidă. Optați pentru bijuterii argint sau bijuterii din aur alb atunci când vă gândiți ținutele.

Dacă îți plac pietrele prețioase sau semiprețioase și vrei să adaugi o notă de culoare prin bijuteriile tale, acestea sunt cele care îți vor evidenția aspectul și care se potrivesc cel mai bine cu nuanța pielii: granate, safire, rubine, acvamarine, ametiste, topazuri roz.

Bijuterii perfecte pentru tonuri calde

Persoanele cu tenul mai închis la culoare au avantajul că orice metal strălucește și iese în evidență pe pielea lor. Cu toate acestea, ele strălucesc mult mai mult cu aur. Acest metal evidențiază mult mai mult nuanța pielii și oferă mai multă luminozitate acestui tip de piele. Pietre prețioase ideale pentru pielea caldă sunt: chihlimbar, smarald, jad, turcoaz.

Cum ai grijă de bijuterii?

Indiferent dacă ai bijuterii argint sau bijuterii aur, trebuie să ai grijă de acestea în aceeași măsură pentru a le păstra la fel de strălucitoare. Nu este o idee bună să faci un duș cu bijuteriile pe tine, dar din când în când nu va provoca daune de durată. Doar asigurați-vă că le uscați după aceea. Dacă mergi la bazin sau piscină, nu purta bijuterii.

Clorul este o substanță chimică destul de puternică și poate strica luciul bijuteriilor. Dacă ați uitat, clătițile imediat după și uscațile bine. De asemenea, substanțele chimice din loțiuni sau parfumuri vă pot păta bijuteriile, fie că vorbim despre bijuterii argint sau bijuterii aur. Aplicați mai întâi parfumul sau loțiunea, așteptați să se usuce, iar apoi puneți bijuteriile.

Depozitați bijuteriile corespunzător pentru că expunerea îndelungată la aer poate păta bijuteriile delicate. Nu puneți bijuteriile unele peste altele, întrucât se pot încurca sau se pot zgâria. Puteți utiliza pachete de silicagel pentru a asigura un mediu cât mai uscat bijuteriilor. Asigurați-vă că le curățați ocazional cu șervețele sau soluții speciale pentru a le reda strălucirea.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net